Thursday, November 27, 2008

so dizzy bussy .

Posted by Ameera Shamsudin at 1:23 AM 0 comments

hari niy hari khamis . masih ketiduran dirumah kak long kuu . dah dua malam aku jadi musang , tak tidow malam , tp tidow pagi . mane ta nye , satu hari aku wat blog 4  sis and edit page die sebaik dan sesedap rasaa  ygg sis aku nak le . atoi , segala urat tunjang aku ., macam nak tercabut tauu . amatlah pening :( kumen kat ms pun ta balas sgt . soryla dear ;( im so veryvery busy laa . abang ipar aku hanya menggeleng kan kepala tgk aku asyik bertentang mate jek dengan laptop . eyy abang apek ! , ini bini le la yang suwoh saya bikin lu punya bini punya blog tau ! :p ta adelah . aku gurau je act . nak kene terajang pe cakap kat abang aku macam tu . wah ..aku dah two days ta tgk tv . tv rumah akak aku dahlaa rosakk . atoi .. keje aku mengonline je le . semalam , aku letak gambar aku free hair dalam ms . tibetibe , aku dapat msg daripade abg aku . ''woi!letak gambar ta pakai tudung ea kat myspace !'' .fyi guys !abang aku da warning kire2 10 tomes supaya ta letak gambar free hair kat myspace . huhu . sory ea abang . ade macam na letak plak ! ;) (ouh meyra , kamu memang kepala bapak degil) abang ta marah adek kan? kan? adek tau abang ta marah :)) abang syg adek kan ? kan ? aku online dari pukul 8.30 p.m sampai 7 a.m . peh .. lame ta aku onlinee ? lame kan ? mate aku niy naik rabak n tahap nak terjojol tau ! hyuu     ;(( ade sesape ta yang nak picitkan badan meyra yang amat kepenatan nih ? waaa . kalu ade ehemehem . bagusla . haha . esok maybee aku ade motivasi utusan bersama dr ismail . aku pun ta tau ade ke tak , coz semua mak aku n sis aku yang uruskan . kalau ade ., aku balik la umah aku . tp maybe aku balik hari nii .

Wednesday, November 26, 2008

ouh . hanya bertentang mata (=.=)

Posted by Ameera Shamsudin at 8:22 AM 0 comments

akupegi cs dengan abang aku . seperti biase,kami hanya berdua dua sahaje . jgn fikir bukanbukan ye senget . aku dengan abg aku memang selalu hangout same2 dgn aku . knp?whats ur problem ah? first, mase aku nak pegi , abang aku nak g library ,,hehe act,die sesampai je aku niyy dekat busstop ..mak oi! aku tauu abang aku tengah angen ;; akupun ta tahu la nape dengan abang aku niyy . maybe die ade angin ahmar kott . mampus aku kalu die baca ap yang aku tulis niy . ahahah . nak marah ke abang? marah la..serieslyyyyyyy adekk da tak kesooo ;ppp aku niyy memang jhat . abang aku baik gile bapak beb !bawak buku nak g library . dalam kepala otak aku niyy nak pegi cs . inilah setansetan zaman sekarang . sape setan>?aku?? so..kau peduli ape kan even aku niyy setan bertanduk 3 . hee ;pp die angin koz aku datang lambat . maaf ye abng,,traffik jem ..dalam haty je aku nak cakap macam tuuu . kalu aku ckp betul2 agaknye da hilang kepala aku ;(( dasyhat betul abang aku niiiiiiii !!!! 

sesudah sampai di busstop..

ahmad hasif ::: (muke masam)

akuyangcomel :: ;DDDDDDDDDD

ahmad hasif :: kate cakap pukul 10.30??ini dah pukul 11.30 !lain kali kalu nak pegi                        library,dtg awal sikit!siap sebelum setengh jam lebih awal!

aku yang comel :: (bile mase plak aku nak pegi library..)<<--dalam haty je tuhh .aku 

                             malas nak ckp pape!

ahmad hasif :: tudung tu betolkan.(act,die ta suke aku pakai tudung pin ke atas.)

dipendekkan cite . abang aku akhir nye mengin=kuti aku ke cd . tgklah kan sape yang pujok . ahaha.

mase nak beli ticket tu . aku nampak myprince ;DD pahampaham la sape kalu 'prince'..ouh (im fell in love) ;)) da cukup gatal ea aku niyyhhhh!!!

p/s ::i love you more and more everyday ;DDDD

semua bakal berubah :) ajaaja fighting :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 7:39 AM 0 comments

come on meera! u must changes !dah dah ..aku ta bley diri aku niy diperkotakkatikkan lagi . bak kate kirana ''aku mesti menganjakkan paradigma supaya aku ta mudah dibuli'' .oke ?? now..banyak perkara aku kena ubah ;) diri aku yang amatamatlah baik  iniy ye! aku mesti kuat menghadapi segala cobaan daripada segala syaitan yang bertopengkan manusia . ouh!ini amat bahaye . banyak perkara yang perlu aku ubah. 1st thing .. aku da ta nak malas malas lagi :DD hee~! caye tak kawankawan . da la,kalu ko ta caye ape yang aku ckp . aku pedli ape an ?? think positive,yeah!im sure i can . dalam hidup niyy,banyak yang aku belajar . of course la,,1st things aku banyak perkara aku blaja dari sepanjang be his sister . its not easy ah dear :D . aku selalu gado pasal bende-bende bodo ,sorry la ea abangku sygg. adek da tak nak da gadugado lagi okay! o-1 oke ?o abg and of coz ade 1 . :p 

tired macam nak maty ! :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 7:27 AM 0 comments

todayy aku titow rumah sis aku . berkesempatan tuu aku online la kat umah sis aku sampai mate da nak rabak . aku da ade blog duluw,tp aku lupe plak pasword die la . bodo jep,da banyak kali bwat tp banyak kali lupe paswordd . memang senget la aku ni . :DD mynephew sunat lo . kesian tahap cipan nak beranak aku tgk die . malammalam tgah aku online ,tibe2 ade budak ckp sakit sakit . kesiannye!!! aku dgn baiknye datang ''sabar ye sayang'' ,nnty baik la tuu . aku duk siniy sumpah jd malas xD .nak mandi pon malas . mane ta nye , kalu da ade internet . umah aku ta ade internet , mak aku potong coz malas nak study . haih .

Thursday, November 27, 2008

so dizzy bussy .

hari niy hari khamis . masih ketiduran dirumah kak long kuu . dah dua malam aku jadi musang , tak tidow malam , tp tidow pagi . mane ta nye , satu hari aku wat blog 4  sis and edit page die sebaik dan sesedap rasaa  ygg sis aku nak le . atoi , segala urat tunjang aku ., macam nak tercabut tauu . amatlah pening :( kumen kat ms pun ta balas sgt . soryla dear ;( im so veryvery busy laa . abang ipar aku hanya menggeleng kan kepala tgk aku asyik bertentang mate jek dengan laptop . eyy abang apek ! , ini bini le la yang suwoh saya bikin lu punya bini punya blog tau ! :p ta adelah . aku gurau je act . nak kene terajang pe cakap kat abang aku macam tu . wah ..aku dah two days ta tgk tv . tv rumah akak aku dahlaa rosakk . atoi .. keje aku mengonline je le . semalam , aku letak gambar aku free hair dalam ms . tibetibe , aku dapat msg daripade abg aku . ''woi!letak gambar ta pakai tudung ea kat myspace !'' .fyi guys !abang aku da warning kire2 10 tomes supaya ta letak gambar free hair kat myspace . huhu . sory ea abang . ade macam na letak plak ! ;) (ouh meyra , kamu memang kepala bapak degil) abang ta marah adek kan? kan? adek tau abang ta marah :)) abang syg adek kan ? kan ? aku online dari pukul 8.30 p.m sampai 7 a.m . peh .. lame ta aku onlinee ? lame kan ? mate aku niy naik rabak n tahap nak terjojol tau ! hyuu     ;(( ade sesape ta yang nak picitkan badan meyra yang amat kepenatan nih ? waaa . kalu ade ehemehem . bagusla . haha . esok maybee aku ade motivasi utusan bersama dr ismail . aku pun ta tau ade ke tak , coz semua mak aku n sis aku yang uruskan . kalau ade ., aku balik la umah aku . tp maybe aku balik hari nii .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, November 26, 2008

ouh . hanya bertentang mata (=.=)

akupegi cs dengan abang aku . seperti biase,kami hanya berdua dua sahaje . jgn fikir bukanbukan ye senget . aku dengan abg aku memang selalu hangout same2 dgn aku . knp?whats ur problem ah? first, mase aku nak pegi , abang aku nak g library ,,hehe act,die sesampai je aku niyy dekat busstop ..mak oi! aku tauu abang aku tengah angen ;; akupun ta tahu la nape dengan abang aku niyy . maybe die ade angin ahmar kott . mampus aku kalu die baca ap yang aku tulis niy . ahahah . nak marah ke abang? marah la..serieslyyyyyyy adekk da tak kesooo ;ppp aku niyy memang jhat . abang aku baik gile bapak beb !bawak buku nak g library . dalam kepala otak aku niyy nak pegi cs . inilah setansetan zaman sekarang . sape setan>?aku?? so..kau peduli ape kan even aku niyy setan bertanduk 3 . hee ;pp die angin koz aku datang lambat . maaf ye abng,,traffik jem ..dalam haty je aku nak cakap macam tuuu . kalu aku ckp betul2 agaknye da hilang kepala aku ;(( dasyhat betul abang aku niiiiiiii !!!! 

sesudah sampai di busstop..

ahmad hasif ::: (muke masam)

akuyangcomel :: ;DDDDDDDDDD

ahmad hasif :: kate cakap pukul 10.30??ini dah pukul 11.30 !lain kali kalu nak pegi                        library,dtg awal sikit!siap sebelum setengh jam lebih awal!

aku yang comel :: (bile mase plak aku nak pegi library..)<<--dalam haty je tuhh .aku 

                             malas nak ckp pape!

ahmad hasif :: tudung tu betolkan.(act,die ta suke aku pakai tudung pin ke atas.)

dipendekkan cite . abang aku akhir nye mengin=kuti aku ke cd . tgklah kan sape yang pujok . ahaha.

mase nak beli ticket tu . aku nampak myprince ;DD pahampaham la sape kalu 'prince'..ouh (im fell in love) ;)) da cukup gatal ea aku niyyhhhh!!!

p/s ::i love you more and more everyday ;DDDD

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

semua bakal berubah :) ajaaja fighting :DD

come on meera! u must changes !dah dah ..aku ta bley diri aku niy diperkotakkatikkan lagi . bak kate kirana ''aku mesti menganjakkan paradigma supaya aku ta mudah dibuli'' .oke ?? now..banyak perkara aku kena ubah ;) diri aku yang amatamatlah baik  iniy ye! aku mesti kuat menghadapi segala cobaan daripada segala syaitan yang bertopengkan manusia . ouh!ini amat bahaye . banyak perkara yang perlu aku ubah. 1st thing .. aku da ta nak malas malas lagi :DD hee~! caye tak kawankawan . da la,kalu ko ta caye ape yang aku ckp . aku pedli ape an ?? think positive,yeah!im sure i can . dalam hidup niyy,banyak yang aku belajar . of course la,,1st things aku banyak perkara aku blaja dari sepanjang be his sister . its not easy ah dear :D . aku selalu gado pasal bende-bende bodo ,sorry la ea abangku sygg. adek da tak nak da gadugado lagi okay! o-1 oke ?o abg and of coz ade 1 . :p 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

tired macam nak maty ! :DD

todayy aku titow rumah sis aku . berkesempatan tuu aku online la kat umah sis aku sampai mate da nak rabak . aku da ade blog duluw,tp aku lupe plak pasword die la . bodo jep,da banyak kali bwat tp banyak kali lupe paswordd . memang senget la aku ni . :DD mynephew sunat lo . kesian tahap cipan nak beranak aku tgk die . malammalam tgah aku online ,tibe2 ade budak ckp sakit sakit . kesiannye!!! aku dgn baiknye datang ''sabar ye sayang'' ,nnty baik la tuu . aku duk siniy sumpah jd malas xD .nak mandi pon malas . mane ta nye , kalu da ade internet . umah aku ta ade internet , mak aku potong coz malas nak study . haih .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez