Tuesday, April 28, 2009

promise promise :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 3:46 AM 0 comments
love pictures Pictures, Images and Photos


Aku promise kat diriku sendiri yang aku akan sentiasa menghargai sesiapa pun insan yang tercipta untuk ku atau di takdirkan untuk ku . Penghargaan ku turut kepada mereka yang mewarnai hidupku dan sebahagian dalam diriku dan perjalanan hidupku. Selagi aku boley dan bertahan tidak mudah kecil hati dengan sesiapa , selagi itu aku akan menhargai orang itu . jelas bukan ? Kepada mereka yang membaca blog ku ini.. aku turut sayang kau !


Aku juga mahu memohon maaf jika aku pernah menyakitkan hati sesiapa atau pernah menghancurkan hati seseorang tu . Sesungguhnya ia mungkin berlaku dalam keadaan sedar :DD . hee .

ouh please laa..

Posted by Ameera Shamsudin at 1:37 AM 0 comments
Ouh please,,.aku tak suke orang pepakse aku..


Adalah seorang hamba ALLAH ini memaksa aku keluar dengan nya..kalau tak die bley bet ngan kawan dye, kalau aku tak kuar , dye nak berhenti skola . kau rasa masuk akal tak ?


Haih , pape ponn , kalau aku rasa nak kuar , aku kuar okay . lagipon aku jemu ar , setiap minggu g cs , ko tak jemu kee ?

Monday, April 27, 2009

admire wok!

Posted by Ameera Shamsudin at 9:48 PM 0 comments



Aku tatau ar dye ni sape kann . tapi dye ny kiut siott .. aku jatuh haty seyh tgk muke dye . comey tol smart jek :DD


sorry ea sy curi gamba awkk , sy admire kat awk :DD

entah-afgan

Posted by Ameera Shamsudin at 9:34 PM 0 comments


lagu nyy betul mengusik jiwa aku..

teringat someone...



kutahu, kau selingkuh
kau duakan cintaku yang tulus
kau tahu, diriku
tak pernah berpaling dari dirimu
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua


Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

tak pernah ku bayangkan
cerita kita berakhir begini
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu


masih kah ada, o...
cinta dihati ini
dihati kecilku berharap kau masih bagian dari hidupku...

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

seafood lagii..

Posted by Ameera Shamsudin at 9:29 PM 0 comments
Aku dah lame tak makan ayam . rindu nak makan ayam..tapi makan seafood lagi . hari ini seafood esok pon same . ala .. haih , nampaknyea aku akan mengalami kegatalan dan boleh menyerang di mana-mana tempat . ouh ,, sgt mengatalkan dan menyakitkan . Mak , tolong lah , Jangan masak seafood lagi :((

ponteng ponteng :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 8:51 PM 0 comments
Dua hari nyh best gile la weyh . hoho . aku da dua hari tak datang sekolah . Tapi kat umah , aku keje nye wat keusahawanan . sumpah dokk , pening pale aku bwat benda tuh (tibe-tibe terfikir pasal abg la weyh) . Abang aku hasif tu dala teror bab bab cam nyhh . Dahla hari isnin and selasa ade masak . kalu kompetensi jawabnye aku kena wat nanti laa . lagipun aku takut nyy , mase hari sabtu tu , aku cabot dari bengkel english ngan aten . ini kes bengang ar . aten bengang pasal drama bi . menyayah tol ..aten da terus amek beg dan cabut . aten kate dye tunggu aku kat depan .. dye da pegi dulu..aku g kat meja aku n kemas2 barang aku , mase cekgu pandang lain jer , aku terus amek beg dan kuar dari Dewan .. hoho . Aku punya rancangan tu , tak dpt dihidu oleh cekgu ,..da jumpe aten n kitorang chow g city square . port baek :DD


omgomgomg!aku tak berubah-rubah.aku still mencuba lagi.. hehew

Sunday, April 26, 2009

luahan untuk dye,,

Posted by Ameera Shamsudin at 7:47 AM 0 comments
awk,,meera tatau meera syg awk atau tak , maaf meera cakap mcm nyyhh , ramai orang cakap macam macam mengenai awk , meera agak tergugat bile dowang cakap macam tuh . Tp, awk layan kite baik sgtt , awak caring .. kite confused , sama ada nak teruskan atau tak..tapi meera tak bley tipu awk ,,meera tak pena fikirkan awk ..nape ye??..adakah meera tak sayang awk....biarlah takder menentukan arah kita,,


(ameerashamsudin)

Saturday, April 18, 2009

ish..penat .

Posted by Ameera Shamsudin at 1:55 AM 0 comments
ish..tak suke ar akuu . ta suke tau ta !! aku tatau ar kann , nape seyy aku benci dye . aku memanggil dye jono . sesungguhnye , aku terlalu benci akan perangai dye yang sombong dan bongkak tuu , dan agak suka menjerit cam petir dan dye agak ske menyaound-yound org .kawan2 kuhh pun membenci dye kerana kebelagakan dye . last ayat..dye ta ada kena mengena dengan aku . hehe . td kann, aku pegi polyteknik jaybee.. best plakk . aku rase nyesal . tp agak best kerana dalam bus kawan aku aten asyik ngumpat adek dye jee . kelaka seyy dengar cite psl adek dye . dah la jalan nak g polyteknik jb tu sesak , huhuhu . hehe , niyy gamba kitowang lum bus . gamba len sume kat aten..



aku yang tengah , belah kiri tu teteh , n kanan tu aten


sayang korang sgt sgt tauu !

Monday, April 13, 2009

suka suki

Posted by Ameera Shamsudin at 4:56 PM 0 comments
tak sabar menanti abang aku balik...weehee. ;)
skrgg aku ngan aten comey nga online kat bilik bit . sesungguhnye, aku dah lame seyy tak update blog nyyhh . wuuu,,rindu seyy . aku da lame tak upload gambar . agak sedeyy . aku nak bebel laa :; ;(
citenye beginii ;;




Name dye syed . maaf aku ta pasti name penuh dye ape . tp sejujurnya , aku gembira n senang kawan dengan dye . tataula nape ekk , memang best msg dgn dye , dye memang layan kepala . ulang sekali lagi . *memang layan kepala* . heehee . dye skula teknik kluang . dye laa manusia yang amat rajin menelefon aku . huhu . bgus jugak , coz aku nii penakott , so , dyelaa yang rajen hilangkan ketakutan aku . ;)) aku kenal dye pun kawan kelas aku syaril yang kenalkan . thanks la shahril . aku senang kawan dgn dye . ;))

Tuesday, April 28, 2009

promise promise :DD

love pictures Pictures, Images and Photos


Aku promise kat diriku sendiri yang aku akan sentiasa menghargai sesiapa pun insan yang tercipta untuk ku atau di takdirkan untuk ku . Penghargaan ku turut kepada mereka yang mewarnai hidupku dan sebahagian dalam diriku dan perjalanan hidupku. Selagi aku boley dan bertahan tidak mudah kecil hati dengan sesiapa , selagi itu aku akan menhargai orang itu . jelas bukan ? Kepada mereka yang membaca blog ku ini.. aku turut sayang kau !


Aku juga mahu memohon maaf jika aku pernah menyakitkan hati sesiapa atau pernah menghancurkan hati seseorang tu . Sesungguhnya ia mungkin berlaku dalam keadaan sedar :DD . hee .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ouh please laa..

Ouh please,,.aku tak suke orang pepakse aku..


Adalah seorang hamba ALLAH ini memaksa aku keluar dengan nya..kalau tak die bley bet ngan kawan dye, kalau aku tak kuar , dye nak berhenti skola . kau rasa masuk akal tak ?


Haih , pape ponn , kalau aku rasa nak kuar , aku kuar okay . lagipon aku jemu ar , setiap minggu g cs , ko tak jemu kee ?

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, April 27, 2009

admire wok!




Aku tatau ar dye ni sape kann . tapi dye ny kiut siott .. aku jatuh haty seyh tgk muke dye . comey tol smart jek :DD


sorry ea sy curi gamba awkk , sy admire kat awk :DD

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

entah-afgan



lagu nyy betul mengusik jiwa aku..

teringat someone...



kutahu, kau selingkuh
kau duakan cintaku yang tulus
kau tahu, diriku
tak pernah berpaling dari dirimu
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua


Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

tak pernah ku bayangkan
cerita kita berakhir begini
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu


masih kah ada, o...
cinta dihati ini
dihati kecilku berharap kau masih bagian dari hidupku...

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

seafood lagii..

Aku dah lame tak makan ayam . rindu nak makan ayam..tapi makan seafood lagi . hari ini seafood esok pon same . ala .. haih , nampaknyea aku akan mengalami kegatalan dan boleh menyerang di mana-mana tempat . ouh ,, sgt mengatalkan dan menyakitkan . Mak , tolong lah , Jangan masak seafood lagi :((

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ponteng ponteng :DD

Dua hari nyh best gile la weyh . hoho . aku da dua hari tak datang sekolah . Tapi kat umah , aku keje nye wat keusahawanan . sumpah dokk , pening pale aku bwat benda tuh (tibe-tibe terfikir pasal abg la weyh) . Abang aku hasif tu dala teror bab bab cam nyhh . Dahla hari isnin and selasa ade masak . kalu kompetensi jawabnye aku kena wat nanti laa . lagipun aku takut nyy , mase hari sabtu tu , aku cabot dari bengkel english ngan aten . ini kes bengang ar . aten bengang pasal drama bi . menyayah tol ..aten da terus amek beg dan cabut . aten kate dye tunggu aku kat depan .. dye da pegi dulu..aku g kat meja aku n kemas2 barang aku , mase cekgu pandang lain jer , aku terus amek beg dan kuar dari Dewan .. hoho . Aku punya rancangan tu , tak dpt dihidu oleh cekgu ,..da jumpe aten n kitorang chow g city square . port baek :DD


omgomgomg!aku tak berubah-rubah.aku still mencuba lagi.. hehew

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, April 26, 2009

luahan untuk dye,,

awk,,meera tatau meera syg awk atau tak , maaf meera cakap mcm nyyhh , ramai orang cakap macam macam mengenai awk , meera agak tergugat bile dowang cakap macam tuh . Tp, awk layan kite baik sgtt , awak caring .. kite confused , sama ada nak teruskan atau tak..tapi meera tak bley tipu awk ,,meera tak pena fikirkan awk ..nape ye??..adakah meera tak sayang awk....biarlah takder menentukan arah kita,,


(ameerashamsudin)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, April 18, 2009

ish..penat .

ish..tak suke ar akuu . ta suke tau ta !! aku tatau ar kann , nape seyy aku benci dye . aku memanggil dye jono . sesungguhnye , aku terlalu benci akan perangai dye yang sombong dan bongkak tuu , dan agak suka menjerit cam petir dan dye agak ske menyaound-yound org .kawan2 kuhh pun membenci dye kerana kebelagakan dye . last ayat..dye ta ada kena mengena dengan aku . hehe . td kann, aku pegi polyteknik jaybee.. best plakk . aku rase nyesal . tp agak best kerana dalam bus kawan aku aten asyik ngumpat adek dye jee . kelaka seyy dengar cite psl adek dye . dah la jalan nak g polyteknik jb tu sesak , huhuhu . hehe , niyy gamba kitowang lum bus . gamba len sume kat aten..



aku yang tengah , belah kiri tu teteh , n kanan tu aten


sayang korang sgt sgt tauu !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, April 13, 2009

suka suki

tak sabar menanti abang aku balik...weehee. ;)
skrgg aku ngan aten comey nga online kat bilik bit . sesungguhnye, aku dah lame seyy tak update blog nyyhh . wuuu,,rindu seyy . aku da lame tak upload gambar . agak sedeyy . aku nak bebel laa :; ;(
citenye beginii ;;




Name dye syed . maaf aku ta pasti name penuh dye ape . tp sejujurnya , aku gembira n senang kawan dengan dye . tataula nape ekk , memang best msg dgn dye , dye memang layan kepala . ulang sekali lagi . *memang layan kepala* . heehee . dye skula teknik kluang . dye laa manusia yang amat rajin menelefon aku . huhu . bgus jugak , coz aku nii penakott , so , dyelaa yang rajen hilangkan ketakutan aku . ;)) aku kenal dye pun kawan kelas aku syaril yang kenalkan . thanks la shahril . aku senang kawan dgn dye . ;))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez