Sunday, May 31, 2009

ym . aka , yahoo messanger . hoho

Posted by Ameera Shamsudin at 7:26 AM 0 comments
sulhy..ym jom ! banyak nak cite

Wednesday, May 27, 2009

bankuet !

Posted by Ameera Shamsudin at 11:02 PM 0 comments
yeah . actually hary nyh aku tidak tidak mahu hadir kesekolah . huhu . tapi apakan daya , aku memikirkan pula tajuk bankuet yang akan aku dapat pada hari ini . hee :(( . so , datanglaa jugakk akhirnya . hari ny pegi skula , agak tak ada wat ape laa , sangat bosan . hari ni plak si adib hakim itu boleh datang kesekolah . aku tak suka dan sememangnya tak suka . dalam hati aku ini dah menyumpah-nyumpah je dia . astagfirullahaladzim . aku memang tidak baik . tetapi aku berlagak macam tiada ape2 yang berlaku antara kami . hee :DD . ya ! memang aku bergaduh dengan dia . aku tidak senang dengan perangai dia tu . perangai dia yang... maaflah , baik kau tanya dengan dia sendiri kalau kau nak sangat tau :) . pagi pagi kelas math pun bermula . mood mdm zuraidah tidak baik . tetapi selesai si mangkuk ayun adib tu keluar , dia terus tidak marah kitorang lagi . eysh2 i think ngan dia marah sama adib yang tak ada hala tuju tuh . errh , kawan kawan aku semua dah dapat tajuk bankuet . tetapi malangnya aku belum ada . hehe , tetapi pada petang itu , aku dapat tajuk bankuet . akhirnya..tetapi , tajuk aku memang menyayah giler susah . hewn hewm , nak tau ta ape die ?




'Perasmian kereta baru MPV'



eysh . tension tension . kawan aku ada yang dapat senang senang aje , perkahwinan dalam taman lah , perkahwinan jawa lah , perkahwinan pape lagi laa . aku pulak , bley dapat launch car . eyshhh , kalau aku dapat perkahwinan , aku dah memang get ready . hehe . aisehh meera , berangan je kau ehh :DD


aku rasa nak menyentuh sikit bab bab perkahwinan . macam syok je . haha , kalau aku kahwin nanti kan.. aku nak sangat aku punya darden wedding :DD


macam ni haa...











hope my dreams come true :DD . haha .

Wednesday, May 20, 2009

cannot wait :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 3:52 AM 0 comments
holyday holyday . datang laa engkau segera yang mungkin . aku terlalu tidak sabar :)



very very happy Pictures, Images and Photos


cannot wait :DD


terlalu banyak plan aku untuk cutii nyh !

Sunday, May 17, 2009

ya ALLAH..

Posted by Ameera Shamsudin at 4:30 AM 0 comments
bapak dye ar,, aku betul betul geram . YA ! munkin aku cuai . pencil box aku hilang . dalam tu banyak benda . pen yang aku suke dan curve ruler kesayanganku :(( aku sdey gyler bapak biler ini terjadi . aku tertinggal kat skola , bile nak tidoo baru aku teringat pensilcase aku kat sculaa , pagi pagi aku mencari dan ternyata tiada dirumah . aku pun menangis , mak aku ajak ar aku g sculaa nak amek pensil case . pastuu , pabila g scula , ternyata TIADA .


P/S :: setahu aku , aku percaya akan kawan-kawan sekelas aku . ternyata sekarang , susah untuk aku mempercayai lagi bile ini terjadi ;((


SESIAPA YANG MENGAMBIL PENSILCASE AKU , TOLONGLAH MEMULANGKANNYA BALIK ! INGATLAA KORANG DAH NAK SPM . sedar sedar laa weyh ! aku TAK MAAFKAN melainkan KAU MENGAKU yang KAU AMBIL AKU NYE PENSIL CASE !

Tuesday, May 12, 2009

wanita :)

Posted by Ameera Shamsudin at 10:35 PM 0 comments
Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia


Hidup mesti tabah , hati mesti kuat, banyak perkara yang mengajar aku erti kekuatan . Kalau tidak terjadi semua nyhh , aku tak matang n still tak tau mane baik dan mane yang buruk kan ? so , aku redha je pape yang jadi . setiap perkara yang terjadi ade hikmah sebaliknya :DD

Monday, May 11, 2009

haha , padan muke..

Posted by Ameera Shamsudin at 8:20 AM 0 comments


padan muke budak nyyhh . haha , asyik mengatal jep nak suru aku pakai kan dye celak..padan muke . hoho ,

sume ader hary nyh :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 7:47 AM 0 comments
erhh , hary nyh aku g sculaa lambat . bangun kol 6.30 , pehh , naseb baek aku tersedar . da ar mimpi basah :P , haha , papejek , datang scula kol 7.30 . padahal hari niyy hari isnin , ade p'himpunan tuh (aku plg benci mase nyhh,menyayah je lebeh) . datang jek , cikgu disiplin terconggol depan pak guard . dengan selamba aku wat muke innocent aku laa :DD . dahla kene tolak markah koz dtg lambat , tapi aku tak pena heran sume nyhh , malas nak fikir laa . pastu masuk dewan dengan feeqa , minah ny pon dtg lambat jugak , naseb bek aku ade kawan . dipendekkan cite , si aten mase perhimpunn , dye nak ke tandas . apabila agak lama, myza suwo aku tgkkan dye kat tandas , aku pon g ar tandas, perhimpunn baru je hbs , aku g tandas n tgk dye muntah kat baju . dye tgah basuh baju dye . cian dye , dye gastrik . aku pon teman dye g bilik gosok, pinjam baju teteh (budak hostel) , dyepon salen n g Klinik . nyh satu lagu , aku nyampah tol ngan mamat sekor nyh , pagi2 dah kena maki dengan akuu.mane tak nye , lalu sebelah aku cakap aku bau TENG . otak dye arr , aku wangi tauu..tak penaa dalam sejarah orang panggil aku teng . geramm jee aku dengan mamat tuh , act , dye tu skit hati dengan aku , coz aku da tak tegor dye lagi..tanak aku tegur dye , dah la mulut ske wat cite . padan muke dye . aku benci kat dye . perlukah aku cakap ber ulang ulang kali ? :))



mase balik , aku dan kamil,dzul,faizee n konco2 nye bercerita ..

aku :: ehh korang , pe kate nnty cuty nyhh kite g oliday .
dzul :: (menunjukkan simbol tak ade duet)
aku :: ala,,kau save la money dari sekarang . cukup perr , tak yah g jauh2..
dzul :: okayh..
aku:: eh korang sume, pe kate kite g naik bus g mersing nak? tgk laut ?

kamil,dzul, n sume gelakkan aku ..

kamil :: ko ingat ade bus ke g sane ?
aku :: kite naiklah bus yang kat larkin tuh ,.
kamil :: haha , ko ingat bus tu turun kan ko kat laut ke , dye turunkan ko kat bandar mersing ..
dzul :: a'a..


dowang nyy dah gelak gelakkan aku ..

aku dah agak geram..

kamil :: tak pe ar , nanti kau tunggu je aku beli lori satu , kite naik reramai .
dzul :: kite pakai lori yang jual kete tuh..
fahmi :: tak macam orang sume tgk plak kann..besh seyh,,duk je dalam tuh..haha, kalau pakai lori sipot tuh best jugak..haha..
aku :: kalau pakai lori tu, kuar je dari lori tu , dah tak serupa orang dah..haha
dzul :: pakai ar lori sampah..haha, tak macam pale je kuar..haha
aku :: pehh,,kalau masuk dalam tu..7 hari 7 malam bau busuk jek badan..
kamil :: bukan 7 hari 7 malam..selamanya belum tentu bau hilang.., lalu sebelah jek tak macam bau pulak...peh bau...haha

Sunday, May 31, 2009

ym . aka , yahoo messanger . hoho

sulhy..ym jom ! banyak nak cite

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, May 27, 2009

bankuet !

yeah . actually hary nyh aku tidak tidak mahu hadir kesekolah . huhu . tapi apakan daya , aku memikirkan pula tajuk bankuet yang akan aku dapat pada hari ini . hee :(( . so , datanglaa jugakk akhirnya . hari ny pegi skula , agak tak ada wat ape laa , sangat bosan . hari ni plak si adib hakim itu boleh datang kesekolah . aku tak suka dan sememangnya tak suka . dalam hati aku ini dah menyumpah-nyumpah je dia . astagfirullahaladzim . aku memang tidak baik . tetapi aku berlagak macam tiada ape2 yang berlaku antara kami . hee :DD . ya ! memang aku bergaduh dengan dia . aku tidak senang dengan perangai dia tu . perangai dia yang... maaflah , baik kau tanya dengan dia sendiri kalau kau nak sangat tau :) . pagi pagi kelas math pun bermula . mood mdm zuraidah tidak baik . tetapi selesai si mangkuk ayun adib tu keluar , dia terus tidak marah kitorang lagi . eysh2 i think ngan dia marah sama adib yang tak ada hala tuju tuh . errh , kawan kawan aku semua dah dapat tajuk bankuet . tetapi malangnya aku belum ada . hehe , tetapi pada petang itu , aku dapat tajuk bankuet . akhirnya..tetapi , tajuk aku memang menyayah giler susah . hewn hewm , nak tau ta ape die ?




'Perasmian kereta baru MPV'



eysh . tension tension . kawan aku ada yang dapat senang senang aje , perkahwinan dalam taman lah , perkahwinan jawa lah , perkahwinan pape lagi laa . aku pulak , bley dapat launch car . eyshhh , kalau aku dapat perkahwinan , aku dah memang get ready . hehe . aisehh meera , berangan je kau ehh :DD


aku rasa nak menyentuh sikit bab bab perkahwinan . macam syok je . haha , kalau aku kahwin nanti kan.. aku nak sangat aku punya darden wedding :DD


macam ni haa...











hope my dreams come true :DD . haha .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, May 20, 2009

cannot wait :DD

holyday holyday . datang laa engkau segera yang mungkin . aku terlalu tidak sabar :)



very very happy Pictures, Images and Photos


cannot wait :DD


terlalu banyak plan aku untuk cutii nyh !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, May 17, 2009

ya ALLAH..

bapak dye ar,, aku betul betul geram . YA ! munkin aku cuai . pencil box aku hilang . dalam tu banyak benda . pen yang aku suke dan curve ruler kesayanganku :(( aku sdey gyler bapak biler ini terjadi . aku tertinggal kat skola , bile nak tidoo baru aku teringat pensilcase aku kat sculaa , pagi pagi aku mencari dan ternyata tiada dirumah . aku pun menangis , mak aku ajak ar aku g sculaa nak amek pensil case . pastuu , pabila g scula , ternyata TIADA .


P/S :: setahu aku , aku percaya akan kawan-kawan sekelas aku . ternyata sekarang , susah untuk aku mempercayai lagi bile ini terjadi ;((


SESIAPA YANG MENGAMBIL PENSILCASE AKU , TOLONGLAH MEMULANGKANNYA BALIK ! INGATLAA KORANG DAH NAK SPM . sedar sedar laa weyh ! aku TAK MAAFKAN melainkan KAU MENGAKU yang KAU AMBIL AKU NYE PENSIL CASE !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, May 12, 2009

wanita :)

Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia


Hidup mesti tabah , hati mesti kuat, banyak perkara yang mengajar aku erti kekuatan . Kalau tidak terjadi semua nyhh , aku tak matang n still tak tau mane baik dan mane yang buruk kan ? so , aku redha je pape yang jadi . setiap perkara yang terjadi ade hikmah sebaliknya :DD

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, May 11, 2009

haha , padan muke..



padan muke budak nyyhh . haha , asyik mengatal jep nak suru aku pakai kan dye celak..padan muke . hoho ,

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

sume ader hary nyh :DD

erhh , hary nyh aku g sculaa lambat . bangun kol 6.30 , pehh , naseb baek aku tersedar . da ar mimpi basah :P , haha , papejek , datang scula kol 7.30 . padahal hari niyy hari isnin , ade p'himpunan tuh (aku plg benci mase nyhh,menyayah je lebeh) . datang jek , cikgu disiplin terconggol depan pak guard . dengan selamba aku wat muke innocent aku laa :DD . dahla kene tolak markah koz dtg lambat , tapi aku tak pena heran sume nyhh , malas nak fikir laa . pastu masuk dewan dengan feeqa , minah ny pon dtg lambat jugak , naseb bek aku ade kawan . dipendekkan cite , si aten mase perhimpunn , dye nak ke tandas . apabila agak lama, myza suwo aku tgkkan dye kat tandas , aku pon g ar tandas, perhimpunn baru je hbs , aku g tandas n tgk dye muntah kat baju . dye tgah basuh baju dye . cian dye , dye gastrik . aku pon teman dye g bilik gosok, pinjam baju teteh (budak hostel) , dyepon salen n g Klinik . nyh satu lagu , aku nyampah tol ngan mamat sekor nyh , pagi2 dah kena maki dengan akuu.mane tak nye , lalu sebelah aku cakap aku bau TENG . otak dye arr , aku wangi tauu..tak penaa dalam sejarah orang panggil aku teng . geramm jee aku dengan mamat tuh , act , dye tu skit hati dengan aku , coz aku da tak tegor dye lagi..tanak aku tegur dye , dah la mulut ske wat cite . padan muke dye . aku benci kat dye . perlukah aku cakap ber ulang ulang kali ? :))



mase balik , aku dan kamil,dzul,faizee n konco2 nye bercerita ..

aku :: ehh korang , pe kate nnty cuty nyhh kite g oliday .
dzul :: (menunjukkan simbol tak ade duet)
aku :: ala,,kau save la money dari sekarang . cukup perr , tak yah g jauh2..
dzul :: okayh..
aku:: eh korang sume, pe kate kite g naik bus g mersing nak? tgk laut ?

kamil,dzul, n sume gelakkan aku ..

kamil :: ko ingat ade bus ke g sane ?
aku :: kite naiklah bus yang kat larkin tuh ,.
kamil :: haha , ko ingat bus tu turun kan ko kat laut ke , dye turunkan ko kat bandar mersing ..
dzul :: a'a..


dowang nyy dah gelak gelakkan aku ..

aku dah agak geram..

kamil :: tak pe ar , nanti kau tunggu je aku beli lori satu , kite naik reramai .
dzul :: kite pakai lori yang jual kete tuh..
fahmi :: tak macam orang sume tgk plak kann..besh seyh,,duk je dalam tuh..haha, kalau pakai lori sipot tuh best jugak..haha..
aku :: kalau pakai lori tu, kuar je dari lori tu , dah tak serupa orang dah..haha
dzul :: pakai ar lori sampah..haha, tak macam pale je kuar..haha
aku :: pehh,,kalau masuk dalam tu..7 hari 7 malam bau busuk jek badan..
kamil :: bukan 7 hari 7 malam..selamanya belum tentu bau hilang.., lalu sebelah jek tak macam bau pulak...peh bau...haha

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez