Monday, June 29, 2009

currently..

Posted by Ameera Shamsudin at 2:10 AM 0 comments
saya tiada mood untuk berblogging buat masa ini . huh .

Sunday, June 21, 2009

isnin ( naik sekolah dari 2weeks holiday)

Posted by Ameera Shamsudin at 3:56 AM 0 comments
saya sangat suka mendengar lagu khatimah cinta . sangat merdu itu lagu . for dis week , aku pergi ke sekolah sangan mengembirakan dan juga sangat menyedihkan . saya sangat sangat lah suka apabila pergi kesekolah baru baru ini . haha . masa hari isnin tuhh,(hari yang sememangnya paling kurang disenangi) saya agak malas untuk pergi kesekolah . tapi apakan daya , saya terpaksa lah jugak menahan mata nyhh yang rasa nak tutup je . yelahh , dah 2weeks holiday , peehh,malas gila la beb . saya bangun seawalnya untuk pergi kesekolah . apabila kereta ayah saya memasuki perkarangan kawasan sekolah , peehh..gua terkejutt beb ! pagar sekolah saya roboh . hoho . sape punya kejalah ni (berdetik dihati saya ) kurang asam benarr . mana tak nya , sekolah kami taiada pagar kerana sedah roboh . sangat kasihan . saya tidak sabar nak keluar dari kereta dan bertanya pada kawan kawan . lagipun saya terlalu banyak hotchat yang mahu dikongsikan bersama mereka ;) (kepoohh la beb) haha . sampai di kelas , saya bertanyakan kepada rakan saya yang bernama faizee itu ,


saya ;; faizee , sape yang langgar pagar kat depan tuh ?

faizee ;; ada kereta langgar...

saya ;; kenapa ?

faizee ;; entah , kereta honda jbd .

saya ;; ohh , ehhh..sial kau!

Honda jbd tuhh kereta aku . macam ^&%#$@@ orang tanya leklok . aisehh . :DD

masa waktu rehat isnin itu , saya sangat terkejut apabila memasuki cafe di sekolah saya . bayang kan betapa gembiranya saya ! sekolah saya dah tukar cafe yang baru . makanan jangan cakap laahh , memang banyak . dan sangat sangat memuaskan ;))

Tuesday, June 16, 2009

sampai larut malam

Posted by Ameera Shamsudin at 11:16 AM 0 comments
hari ini aku online sampai pukul 3 pagi . memang gilaa . mata aku sudah kuyu dan teringin saja untuk aku padam sahaja . Malas nak shut down mengikut prosedur yang betul . tetapi apakan daya , ini adalah laptop akak aku yang sengal itu . laptop aplle mac book dan semestinya aku lah manusia pertama yang akan disyak jika aku menyebabkan kerosakan pada laptop ini .




inilah akak ku bernama masrina bte shamsudin . ouh , kadang kadang dia ini sangat men!@#$%^&* kan hati dan gurauan dia itu sangat mengeramkan . haha . maaflah , btw , aku syang dia ! Dia selalu memanggilku baby . tetapi malangya kalau dia panggl aku macam itu , mesti ada sebab ! kuan asam kann ?

Wednesday, June 10, 2009

sangat tersangat sangatlah mencemburukannya

Posted by Ameera Shamsudin at 8:11 AM 1 comments
aku selalu buka my space dan melihat gambar dia . sangat suka menonton tv apetah lagi cerita yang dia ada . saya lah orang yang tidak pernah ketinggalan setiap episod cerita nya . hoho , saya admirer sangat dekat dia . masa tuhh saya pergi ke jom heboh dan sanggup berpanas-panas dengan tujuan yang satu . mahu melihat dia . aiyaa . saya terlalu minat akan wajahnya yang ala ala kacak gitu dan suaranya macho(macam da melebeyh je) . hehe . apabila melihat cerita dia , saya selalu berangan bahawa sayalah yang menjadi heroin nya . adakah anda tahu apa akibat nya saya berbuat begini ? akhirnya , tumbuhlah jerawat & jeragat di pipi saya . ni yang tak suka nihhh :DD . aisehh .







dia ni laa yang saya maksudkan :DD . Nama dia kamal adli . semalam masa di library , kawan saya mengatakan bahawa , kawan dia bergambar dengan kamal adli . saya nak sangat tengok dan memaksa kawan saya save gamba itu curi curi . saya tahu ia salah . tetapi saya mahu melihat juga . mahu juga . kawan saya pun mengesave kan untuk saya dan dia bagi pada saya . saya sangat cemburu .hehe . tengok ini >>





waa . gadis ini dapat bergambar sewaktu di jom heboh . saya menyelit nyelit bagai nak rak tetapi tak dapat jugak bergambar dengan kamal adli . geram tol . tak ley jadi . saya sangat cemburu melihat dia bergambar dengan kamal adli . dengan busuk hatinya saya pun...







maafkan saya ya cik gadis . saya terpaksa berbuat begini . hehe :DD . okaylaa , nyte . barulah saya boleh tidur dengan lenanya :))

Monday, June 29, 2009

currently..

saya tiada mood untuk berblogging buat masa ini . huh .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, June 21, 2009

isnin ( naik sekolah dari 2weeks holiday)

saya sangat suka mendengar lagu khatimah cinta . sangat merdu itu lagu . for dis week , aku pergi ke sekolah sangan mengembirakan dan juga sangat menyedihkan . saya sangat sangat lah suka apabila pergi kesekolah baru baru ini . haha . masa hari isnin tuhh,(hari yang sememangnya paling kurang disenangi) saya agak malas untuk pergi kesekolah . tapi apakan daya , saya terpaksa lah jugak menahan mata nyhh yang rasa nak tutup je . yelahh , dah 2weeks holiday , peehh,malas gila la beb . saya bangun seawalnya untuk pergi kesekolah . apabila kereta ayah saya memasuki perkarangan kawasan sekolah , peehh..gua terkejutt beb ! pagar sekolah saya roboh . hoho . sape punya kejalah ni (berdetik dihati saya ) kurang asam benarr . mana tak nya , sekolah kami taiada pagar kerana sedah roboh . sangat kasihan . saya tidak sabar nak keluar dari kereta dan bertanya pada kawan kawan . lagipun saya terlalu banyak hotchat yang mahu dikongsikan bersama mereka ;) (kepoohh la beb) haha . sampai di kelas , saya bertanyakan kepada rakan saya yang bernama faizee itu ,


saya ;; faizee , sape yang langgar pagar kat depan tuh ?

faizee ;; ada kereta langgar...

saya ;; kenapa ?

faizee ;; entah , kereta honda jbd .

saya ;; ohh , ehhh..sial kau!

Honda jbd tuhh kereta aku . macam ^&%#$@@ orang tanya leklok . aisehh . :DD

masa waktu rehat isnin itu , saya sangat terkejut apabila memasuki cafe di sekolah saya . bayang kan betapa gembiranya saya ! sekolah saya dah tukar cafe yang baru . makanan jangan cakap laahh , memang banyak . dan sangat sangat memuaskan ;))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, June 16, 2009

sampai larut malam

hari ini aku online sampai pukul 3 pagi . memang gilaa . mata aku sudah kuyu dan teringin saja untuk aku padam sahaja . Malas nak shut down mengikut prosedur yang betul . tetapi apakan daya , ini adalah laptop akak aku yang sengal itu . laptop aplle mac book dan semestinya aku lah manusia pertama yang akan disyak jika aku menyebabkan kerosakan pada laptop ini .




inilah akak ku bernama masrina bte shamsudin . ouh , kadang kadang dia ini sangat men!@#$%^&* kan hati dan gurauan dia itu sangat mengeramkan . haha . maaflah , btw , aku syang dia ! Dia selalu memanggilku baby . tetapi malangya kalau dia panggl aku macam itu , mesti ada sebab ! kuan asam kann ?

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, June 10, 2009

sangat tersangat sangatlah mencemburukannya

aku selalu buka my space dan melihat gambar dia . sangat suka menonton tv apetah lagi cerita yang dia ada . saya lah orang yang tidak pernah ketinggalan setiap episod cerita nya . hoho , saya admirer sangat dekat dia . masa tuhh saya pergi ke jom heboh dan sanggup berpanas-panas dengan tujuan yang satu . mahu melihat dia . aiyaa . saya terlalu minat akan wajahnya yang ala ala kacak gitu dan suaranya macho(macam da melebeyh je) . hehe . apabila melihat cerita dia , saya selalu berangan bahawa sayalah yang menjadi heroin nya . adakah anda tahu apa akibat nya saya berbuat begini ? akhirnya , tumbuhlah jerawat & jeragat di pipi saya . ni yang tak suka nihhh :DD . aisehh .







dia ni laa yang saya maksudkan :DD . Nama dia kamal adli . semalam masa di library , kawan saya mengatakan bahawa , kawan dia bergambar dengan kamal adli . saya nak sangat tengok dan memaksa kawan saya save gamba itu curi curi . saya tahu ia salah . tetapi saya mahu melihat juga . mahu juga . kawan saya pun mengesave kan untuk saya dan dia bagi pada saya . saya sangat cemburu .hehe . tengok ini >>





waa . gadis ini dapat bergambar sewaktu di jom heboh . saya menyelit nyelit bagai nak rak tetapi tak dapat jugak bergambar dengan kamal adli . geram tol . tak ley jadi . saya sangat cemburu melihat dia bergambar dengan kamal adli . dengan busuk hatinya saya pun...







maafkan saya ya cik gadis . saya terpaksa berbuat begini . hehe :DD . okaylaa , nyte . barulah saya boleh tidur dengan lenanya :))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez