Wednesday, December 23, 2009

away go BP

Posted by Ameera Shamsudin at 4:48 PM 1 comments
Assalammualaikum w.b.t

Aku pergi batu pahat untuk beberapa hari .tujuannye adelah pergi ke rumah kawan ku . Ade wedding ah . hehe . btw , doakan aku selamat , sebab ini first time weyh aku naik bus sensorang ,,.bagi aku itu adalah satu cabaran . hehehe . okay . bye bye :)

nak pegi nihhh :)






aku tau korang suma cakap macam nihhh , "PERGI AH PERGI AH PERGI AH "



SAMPAI HATI . SOBSOB SOB

Monday, December 21, 2009

Dia pergi PLKN !

Posted by Ameera Shamsudin at 8:31 PM 0 comments
Assalammualaikum w.b.t


Pagi tadi si dia pergi ke hospital sultanah Aminah . sebab nak tau keputusan x-tray . Alhamdulillah . Dia sihat sahaja . Aku harapkan dia sehat , tapi dalam masa yang sama aku tak nak dia pergi plkn . Tapi aku tak harapkan dia sakit . macamana tu ? Aku hanya mampu berdoa untuk dia . semoga dia sehat dan aku redha je kalau dia perg ke sana . tak apalah , aku cuma harap dia dapat menjaga diri nya dengan baik . haii . nampak nya rindulah aku dekat dia . selama 3 bulan tak berjumpa , bertanya khabar pun mungkin bukan hari hari macam sekarang . Dia ada asthma . sebab tu aku ingat dia tak kan pergi plkn . rupanya kena jugak . tak pelah sygg . pergi and jaga dri elok elok . Aku terasa sedih pulak macam cerita embun tuhh . ala , cerita embun yang membenarkan dan merelakan suaminya pergi berperang . haishh . tapi ini bukan pergi berperang . konon konon aku ni embun lah . dan suaminya itu muhd nazrin . hehe . ape sey meera . ko boleh berangan lagi . hee . okay . serous balik . okay , before dia pergi plkn , kitorang akan berjumpa . seriously mesti nak tunggu 3 bulan tu lama . so tak ada kawan lah aku nanti , tak ada teman nak text , tak ada teman nak bergurau senda . Aku doakan semoga dia sehat kat sana dan dapat menjalani semua aktiviti nanti dengan baik . Dan aku pula , biarlah aku sentiasa menanti kepulangan nya dengan sifat rindu yang amat mendalam .sob sob sob . aku harap pabila dia balik plkn , dia tak lupakan aku . kalau dia lupa , siaplah . dia belum tau langit ni tinggi ke rendah . grrrr . Aku sentiasa berdoa kepada Allah , agar dia sehat walafiat .

Miss Pictures, Images and Photos



Sygg , kau jaga diri baik baik ye . kau tak payah risau tentang aku , aku pandai jaga diri aku , kau jgn risau k , aku takkan keluar dengan org lain sesuka hati , kau jgn risau jugak , aku tak kan lupakan kau . aku sentiasa doakan kejayaan kau . cuma aku sentiasa berdoa semoga kau sihat walafiat . Mungkin nanti aku akan rindu kat kau , . tak palah , 3 bulan ja , aku panda jaga diri aku ,kau doakan aku tau , kau doakan semoga Allah sentiasa rahmati kau dan aku . aminn .


kita tak pernah tahu samaada dalam satu perhubungan itu kekal atau tidak . kita tidak mengetahui sama ada siapa jodoh yang Allah sudah tentukan untuk kita . Tapi kita boleh berdoa dan berdoalah agar kita kekal selamanya . Dan aku sentiasa ingat satu ayat yang pernah kau kata padaku...


"Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik , perempuan yang baik untuk lelaki yang baik.."






May Allah bless us :)

Sunday, December 20, 2009

cerita sedikit

Posted by Ameera Shamsudin at 8:38 PM 0 comments
assalammualaikum :)

Setelah beberapa hari aku tidur dirumah akak aku . Seperti biasa , hanya melayari internet sahaja . hehe . Bak kate abg ipar aku . "dahlah tu , bergir-gilir" . haha . muke dia menyirap je tengok aku . hehe . maaf eh . aku nak memperkenalkan anak sedara aku yang sorang lagi . nama dia Insyirah amani . memang sedap nama dia :)




Malam semalam aku dengan family kaklong aku pergi makan dekat restoran seri anjung . lapar oii . haha . sambil menunggu makanan tu , adalaah mengatal capture gambar . hehe





hai . blurkan jela . pipi makin gemuk .





si gadis gemuk ini sempat mengedik sambil menunggu makanan . hehe






eh eh . ade lagi gambar pempuan ni . aisehh . asyik gambar dia je . bosan bosan :')

Friday, December 18, 2009

yess ! yess ! yess !

Posted by Ameera Shamsudin at 2:02 AM 0 comments
yah . now , i'm freedom . haha . sekian lama dan berjanggut aku tak tulis apa apa kat blog. aiyaa . aku sangat rindu maa . macam macam jadi kat aku since raya last aku update . haha . kehidupan aku sekarang seperti biasa . heem . pas spm ni aku tak taulah nak buat apa . tapi yang penting aku nak habis kan english class aku kat landmark yang tak habis habis tuh . pas english aku dah okay , aku boleh teruskan cita cita aku yang kononnya nak kerja . Aku memang pemalas ., bila mak aku tanya nak kerja apa , aku berkata . aku nak kerja yang tak memenatkan . HAHA . ehh tak dalahh . kerja apa sahaja yang tak penat . semua memenatkan kan kan ? aku ingat nak kerja kat mphh . haha . mph tu kedai buku . aku rasa situ best . sebab banyak buku yang mahal mahal dan aku tak mampu untuk membeli sekarang . hee :) . tapi malangnya , ibuku rahmah binti ab rahman tidak memberi keizinan untuk aku berkerja di MPH . apa nak di kata kan .
okay . firstly aku rasa nak rindu plak gambar gambar budak sekolah aku . rindu pula dengan kengkawan kelas katering teknik azizah . love you all :)


kini tamatnya persekolahan aku . tamatnya zaman aku mencicit cicit nak pergi sekolah . aku rasa sangat sedih nak meninggalkan kengkawan ku . pehh , sadis sungguh ayat aku ini . hehe.erm . sekarang mulaalah satu perjalanan baru aku . Sebagai seorang dewasa . haa :)

Wednesday, December 23, 2009

away go BP

Assalammualaikum w.b.t

Aku pergi batu pahat untuk beberapa hari .tujuannye adelah pergi ke rumah kawan ku . Ade wedding ah . hehe . btw , doakan aku selamat , sebab ini first time weyh aku naik bus sensorang ,,.bagi aku itu adalah satu cabaran . hehehe . okay . bye bye :)

nak pegi nihhh :)






aku tau korang suma cakap macam nihhh , "PERGI AH PERGI AH PERGI AH "



SAMPAI HATI . SOBSOB SOB

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, December 21, 2009

Dia pergi PLKN !

Assalammualaikum w.b.t


Pagi tadi si dia pergi ke hospital sultanah Aminah . sebab nak tau keputusan x-tray . Alhamdulillah . Dia sihat sahaja . Aku harapkan dia sehat , tapi dalam masa yang sama aku tak nak dia pergi plkn . Tapi aku tak harapkan dia sakit . macamana tu ? Aku hanya mampu berdoa untuk dia . semoga dia sehat dan aku redha je kalau dia perg ke sana . tak apalah , aku cuma harap dia dapat menjaga diri nya dengan baik . haii . nampak nya rindulah aku dekat dia . selama 3 bulan tak berjumpa , bertanya khabar pun mungkin bukan hari hari macam sekarang . Dia ada asthma . sebab tu aku ingat dia tak kan pergi plkn . rupanya kena jugak . tak pelah sygg . pergi and jaga dri elok elok . Aku terasa sedih pulak macam cerita embun tuhh . ala , cerita embun yang membenarkan dan merelakan suaminya pergi berperang . haishh . tapi ini bukan pergi berperang . konon konon aku ni embun lah . dan suaminya itu muhd nazrin . hehe . ape sey meera . ko boleh berangan lagi . hee . okay . serous balik . okay , before dia pergi plkn , kitorang akan berjumpa . seriously mesti nak tunggu 3 bulan tu lama . so tak ada kawan lah aku nanti , tak ada teman nak text , tak ada teman nak bergurau senda . Aku doakan semoga dia sehat kat sana dan dapat menjalani semua aktiviti nanti dengan baik . Dan aku pula , biarlah aku sentiasa menanti kepulangan nya dengan sifat rindu yang amat mendalam .sob sob sob . aku harap pabila dia balik plkn , dia tak lupakan aku . kalau dia lupa , siaplah . dia belum tau langit ni tinggi ke rendah . grrrr . Aku sentiasa berdoa kepada Allah , agar dia sehat walafiat .

Miss Pictures, Images and Photos



Sygg , kau jaga diri baik baik ye . kau tak payah risau tentang aku , aku pandai jaga diri aku , kau jgn risau k , aku takkan keluar dengan org lain sesuka hati , kau jgn risau jugak , aku tak kan lupakan kau . aku sentiasa doakan kejayaan kau . cuma aku sentiasa berdoa semoga kau sihat walafiat . Mungkin nanti aku akan rindu kat kau , . tak palah , 3 bulan ja , aku panda jaga diri aku ,kau doakan aku tau , kau doakan semoga Allah sentiasa rahmati kau dan aku . aminn .


kita tak pernah tahu samaada dalam satu perhubungan itu kekal atau tidak . kita tidak mengetahui sama ada siapa jodoh yang Allah sudah tentukan untuk kita . Tapi kita boleh berdoa dan berdoalah agar kita kekal selamanya . Dan aku sentiasa ingat satu ayat yang pernah kau kata padaku...


"Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik , perempuan yang baik untuk lelaki yang baik.."






May Allah bless us :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, December 20, 2009

cerita sedikit

assalammualaikum :)

Setelah beberapa hari aku tidur dirumah akak aku . Seperti biasa , hanya melayari internet sahaja . hehe . Bak kate abg ipar aku . "dahlah tu , bergir-gilir" . haha . muke dia menyirap je tengok aku . hehe . maaf eh . aku nak memperkenalkan anak sedara aku yang sorang lagi . nama dia Insyirah amani . memang sedap nama dia :)




Malam semalam aku dengan family kaklong aku pergi makan dekat restoran seri anjung . lapar oii . haha . sambil menunggu makanan tu , adalaah mengatal capture gambar . hehe





hai . blurkan jela . pipi makin gemuk .





si gadis gemuk ini sempat mengedik sambil menunggu makanan . hehe






eh eh . ade lagi gambar pempuan ni . aisehh . asyik gambar dia je . bosan bosan :')

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, December 18, 2009

yess ! yess ! yess !

yah . now , i'm freedom . haha . sekian lama dan berjanggut aku tak tulis apa apa kat blog. aiyaa . aku sangat rindu maa . macam macam jadi kat aku since raya last aku update . haha . kehidupan aku sekarang seperti biasa . heem . pas spm ni aku tak taulah nak buat apa . tapi yang penting aku nak habis kan english class aku kat landmark yang tak habis habis tuh . pas english aku dah okay , aku boleh teruskan cita cita aku yang kononnya nak kerja . Aku memang pemalas ., bila mak aku tanya nak kerja apa , aku berkata . aku nak kerja yang tak memenatkan . HAHA . ehh tak dalahh . kerja apa sahaja yang tak penat . semua memenatkan kan kan ? aku ingat nak kerja kat mphh . haha . mph tu kedai buku . aku rasa situ best . sebab banyak buku yang mahal mahal dan aku tak mampu untuk membeli sekarang . hee :) . tapi malangnya , ibuku rahmah binti ab rahman tidak memberi keizinan untuk aku berkerja di MPH . apa nak di kata kan .
okay . firstly aku rasa nak rindu plak gambar gambar budak sekolah aku . rindu pula dengan kengkawan kelas katering teknik azizah . love you all :)


kini tamatnya persekolahan aku . tamatnya zaman aku mencicit cicit nak pergi sekolah . aku rasa sangat sedih nak meninggalkan kengkawan ku . pehh , sadis sungguh ayat aku ini . hehe.erm . sekarang mulaalah satu perjalanan baru aku . Sebagai seorang dewasa . haa :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez