Tuesday, February 9, 2010

diari syg . i miss you .

Posted by Ameera Shamsudin at 12:22 AM
aku nak cakap dengan penuh emosi sekali . aku rindu sangat kat diari aku . benda satu2 nya tempat aku luahkan perasaan . dimana di situ aku akan mengeluarkan segala pa yang terpendam kat hati aku . kat situ juga aku tulis siapa yang selalu buat aku sedih dan boleh di kata kan . DIARI AKU ADALAH EVERYTHING! miss it . kenapa aku rindu sangat kat diari aku ? dah tak de banda ke aku nak post kat sini melaiankan entry rindu pada diry ? ok . aku tunjukkan dulu gambar diari aku .



baca betul betul kat sini jugak lahh , aku selalu berangan dan menulis benda benda yang mungkin bagi korang aku ni gedik,miang,khayal and anything else lagi . HAHA . sebab tu aku rasa ini sangat rahsiaa . dah nama pun DIARI . it must be secret u must keep from everyone rite . yah . i miss it . benda ni dah tak de lagi , dan aku selalu teringat kat benda ni . Aku rindu diari aku ni sebb banyak bendalah yang ada dalam ni , lagipun aku beli diari ni atas duit aku sendiri . hehehe . lagi satu , first pandang je buku ni , aku dah terpikat and aku rasa cute gilaa . and aku punn beli . bila aku dah sayang benda tu , aku akan sayang and rindu dia . dan aku sangat sayang benda ni dan bila benda ni tiada , aku sangat rinduuuuuuu laaa :(

ok.korang mesti nak tahu mane diari aku ni pergi , mana aku campak nye , dan mana aku letakkannya . diari ni aku telah buang . haaa . BUANG ? macamane benda yang aku sayang aku bolehh BUANGGG ? jangan salah sangka semua . aku buang sebab benda ni dah musnah teruk sebab basah kena air. aku terpaksa buang sebab hati aku punah tengok diari ni basah . dari aku menyesali , baik aku buang dan tak tgak dia lagi .



kat sini jugak ada nota kecik dari kawan2 aku tersayang . from adib,turtle ,belonn . sume ada dalam ni . tapi sayang , semua yang ada dalam diari ni dah musnahhhh !



percayalah . time aku snap gambar ni . aku sumpah menangis . hanya Allah je tahu betapa luluh hati aku bila ni jadi kat diari aku . kenapa jadi macam ni ? diari aku kena air , macamane ley kena air > masa ni ada sikit fighting dengan akak aku , and 1 air baldi mop terjatuh lalu terkena kat diari aku . sumpah aku sedihh :( .  since aku dah tiada diari , aku dah tak tulis kat mana mana lagi .



im not in the mood dan kau boleh gelak puas puas sekarang . sebab sekarang aku betul betul sedih . SEDIH . faham ? aku sedihh .


ada sesiapa tak yang mahu menghiburkan hati aku sekarang ?
(-_________-)

1 comments on "diari syg . i miss you ."

ziyra on May 30, 2010 at 9:16 AM said...

juz now i saw ur face..
so cute..
cute girl..
umur u bape?

http://ziyraxon.blogspot.com/

Tuesday, February 9, 2010

diari syg . i miss you .

aku nak cakap dengan penuh emosi sekali . aku rindu sangat kat diari aku . benda satu2 nya tempat aku luahkan perasaan . dimana di situ aku akan mengeluarkan segala pa yang terpendam kat hati aku . kat situ juga aku tulis siapa yang selalu buat aku sedih dan boleh di kata kan . DIARI AKU ADALAH EVERYTHING! miss it . kenapa aku rindu sangat kat diari aku ? dah tak de banda ke aku nak post kat sini melaiankan entry rindu pada diry ? ok . aku tunjukkan dulu gambar diari aku .



baca betul betul kat sini jugak lahh , aku selalu berangan dan menulis benda benda yang mungkin bagi korang aku ni gedik,miang,khayal and anything else lagi . HAHA . sebab tu aku rasa ini sangat rahsiaa . dah nama pun DIARI . it must be secret u must keep from everyone rite . yah . i miss it . benda ni dah tak de lagi , dan aku selalu teringat kat benda ni . Aku rindu diari aku ni sebb banyak bendalah yang ada dalam ni , lagipun aku beli diari ni atas duit aku sendiri . hehehe . lagi satu , first pandang je buku ni , aku dah terpikat and aku rasa cute gilaa . and aku punn beli . bila aku dah sayang benda tu , aku akan sayang and rindu dia . dan aku sangat sayang benda ni dan bila benda ni tiada , aku sangat rinduuuuuuu laaa :(

ok.korang mesti nak tahu mane diari aku ni pergi , mana aku campak nye , dan mana aku letakkannya . diari ni aku telah buang . haaa . BUANG ? macamane benda yang aku sayang aku bolehh BUANGGG ? jangan salah sangka semua . aku buang sebab benda ni dah musnah teruk sebab basah kena air. aku terpaksa buang sebab hati aku punah tengok diari ni basah . dari aku menyesali , baik aku buang dan tak tgak dia lagi .



kat sini jugak ada nota kecik dari kawan2 aku tersayang . from adib,turtle ,belonn . sume ada dalam ni . tapi sayang , semua yang ada dalam diari ni dah musnahhhh !



percayalah . time aku snap gambar ni . aku sumpah menangis . hanya Allah je tahu betapa luluh hati aku bila ni jadi kat diari aku . kenapa jadi macam ni ? diari aku kena air , macamane ley kena air > masa ni ada sikit fighting dengan akak aku , and 1 air baldi mop terjatuh lalu terkena kat diari aku . sumpah aku sedihh :( .  since aku dah tiada diari , aku dah tak tulis kat mana mana lagi .



im not in the mood dan kau boleh gelak puas puas sekarang . sebab sekarang aku betul betul sedih . SEDIH . faham ? aku sedihh .


ada sesiapa tak yang mahu menghiburkan hati aku sekarang ?
(-_________-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

ziyra said...

juz now i saw ur face..
so cute..
cute girl..
umur u bape?

http://ziyraxon.blogspot.com/

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez