Friday, December 12, 2008

tentang ameera :D -ahmad hasif-

Posted by Ameera Shamsudin at 12:04 AM 0 comments


heyy . iniyy abang akuu yang terrr,...........haha . of coz laa yang tercinta . mari dengar die membebel tentang aku .;; ((:


nie adeq aku yg pa.....ling kecik...hehe,,,la pu nmmg die pun kecik..
erm...aku syg........bangat kat die..die je adeq aku kat dunia nie..
i love u soooooo,,,,,,,,,,,much.. Die seorg yang pemalu,,kononnye.. hehe,,,
die baek sgt2...die selalu n ske tolong org laen w'pun ade ade mslh..
die pandai n ske memasak,,,aku nak die wat kan aku kek,,,!!!TOLONG TUNAIKAN TAU!!hehe..die pandai amk ati aku,, die ske jg bdk2,,,n ske kat bdk2,,,tp sorry aku x minat bdk2..huhu..
erm..i hope our relationship will be 4evar,,i love him sooooo much,,
I LOVE U MY LITTLE SISTER!!! MMuuUuaaHHHHH!!!!
NasIhat aku,,,
blaja leklok untuk capai yg dihajati..
jg dr, kshtn n solat yg paling penting...
igt pesan2 abg dr awal kte kenal..
hehe...
take care n smile alwayzZzz,,,
Jgn nangis2,,abg tetap ade disisi kamu...
MisZ u alwayz..
hug bear=)

Thursday, December 11, 2008

marah,benci,geram...arghh!!! aku benci kau !

Posted by Ameera Shamsudin at 11:07 PM 0 comments
eyshh . geram gile keparat betul la . kau nak tau sgt an , nape aku benci kat kau . okay ! aku bagitau niyyyyyyyy !!! kau selalu tuduh2 aku msg dengan org lain , padahal , kau sedar tak , yang aku msg dengan kau jek ! kau tak percaya aku kan kan ? so , ko fikir aku pcy kau ar ex-boyy ? menyamar dengan aku , yang konon22nya budak teknik perd . msg2 dah cakau 'u' and 'i' . hey ! ayat msg 'you' and 'i' tu memangla biasa orang gunekann . tapaya la kau nak jeles2 . pastu an . adalah mamat niyy , msg aku n menyamar jadi budak teknik perd . konon dapat no aku dari budak same skewl ngan aku laa . konon selalu naik bus balek same larr . weh , walaupun aku niyy tak genius tp aku tak laa bodo sgtt tau !! subhanaALLAH , heyssh . darah aku memang tengah naik jep niyyyyy . pastu die ckp 'u selalu turun dekat kmpg melayu kan bus?" . haha . memang sengal laa . aku selalu turun bus dekat kmpg ubi bukannya kat kmpg melayu . kalu die betul2 die same bus balik dengan aku , of coz la die tau aku turun kat mane !!!!! pastu kan . aku dah malas nak layan die yang menyamar niiyyy . pastu kan , die nak marah2 aku plak..die ckp aku msg dengan laki2 cakap 'you' and 'i' laa . macam laa aku tak tau die yang menyamar !! pape jek !!eyh . dahla.. kau tak habis2 nak salahkan akuu . papepun , kite dah tak ade pape dah sekarang niyy . kau fikir ar , macam kau bagi aku attention yang sepatutnyaa . tak ade pon !!

Friday, December 12, 2008

tentang ameera :D -ahmad hasif-



heyy . iniyy abang akuu yang terrr,...........haha . of coz laa yang tercinta . mari dengar die membebel tentang aku .;; ((:


nie adeq aku yg pa.....ling kecik...hehe,,,la pu nmmg die pun kecik..
erm...aku syg........bangat kat die..die je adeq aku kat dunia nie..
i love u soooooo,,,,,,,,,,,much.. Die seorg yang pemalu,,kononnye.. hehe,,,
die baek sgt2...die selalu n ske tolong org laen w'pun ade ade mslh..
die pandai n ske memasak,,,aku nak die wat kan aku kek,,,!!!TOLONG TUNAIKAN TAU!!hehe..die pandai amk ati aku,, die ske jg bdk2,,,n ske kat bdk2,,,tp sorry aku x minat bdk2..huhu..
erm..i hope our relationship will be 4evar,,i love him sooooo much,,
I LOVE U MY LITTLE SISTER!!! MMuuUuaaHHHHH!!!!
NasIhat aku,,,
blaja leklok untuk capai yg dihajati..
jg dr, kshtn n solat yg paling penting...
igt pesan2 abg dr awal kte kenal..
hehe...
take care n smile alwayzZzz,,,
Jgn nangis2,,abg tetap ade disisi kamu...
MisZ u alwayz..
hug bear=)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, December 11, 2008

marah,benci,geram...arghh!!! aku benci kau !

eyshh . geram gile keparat betul la . kau nak tau sgt an , nape aku benci kat kau . okay ! aku bagitau niyyyyyyyy !!! kau selalu tuduh2 aku msg dengan org lain , padahal , kau sedar tak , yang aku msg dengan kau jek ! kau tak percaya aku kan kan ? so , ko fikir aku pcy kau ar ex-boyy ? menyamar dengan aku , yang konon22nya budak teknik perd . msg2 dah cakau 'u' and 'i' . hey ! ayat msg 'you' and 'i' tu memangla biasa orang gunekann . tapaya la kau nak jeles2 . pastu an . adalah mamat niyy , msg aku n menyamar jadi budak teknik perd . konon dapat no aku dari budak same skewl ngan aku laa . konon selalu naik bus balek same larr . weh , walaupun aku niyy tak genius tp aku tak laa bodo sgtt tau !! subhanaALLAH , heyssh . darah aku memang tengah naik jep niyyyyy . pastu die ckp 'u selalu turun dekat kmpg melayu kan bus?" . haha . memang sengal laa . aku selalu turun bus dekat kmpg ubi bukannya kat kmpg melayu . kalu die betul2 die same bus balik dengan aku , of coz la die tau aku turun kat mane !!!!! pastu kan . aku dah malas nak layan die yang menyamar niiyyy . pastu kan , die nak marah2 aku plak..die ckp aku msg dengan laki2 cakap 'you' and 'i' laa . macam laa aku tak tau die yang menyamar !! pape jek !!eyh . dahla.. kau tak habis2 nak salahkan akuu . papepun , kite dah tak ade pape dah sekarang niyy . kau fikir ar , macam kau bagi aku attention yang sepatutnyaa . tak ade pon !!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez