Friday, August 21, 2009

Posted by Ameera Shamsudin at 10:36 PM
aku terasa gyla nak menaip bebanyak hari ini :) . lame gila tak online since bile ek ?.aku pun lupe kerana lebih dari 24 jam , dan itu je aku tau . hari ini holiday seminggu cause fasting month. omaigod im rily happy :) . terasa nikmat sebenarnya berpuasa ini walaupun kadangkala perut agak berbunri "krokk-krokk" seperti ayam berkokok di waktu pagi . hee . tapi yang tak boley di tahannya , cuti ini ade xtra class by madam zurzidah and she has known with name ZMZ . sumpah aku rasa tersangat lazy nak pergi kelass dye dan terpaksa jua pergi kerana aku tidak sanggup ape bila dia membebel di telinga ku :) . Hari ini bulan AUGUST , birthday aku telah lepas pada 15.8.2009 hari itu , dan malang nya birthday aku tidak di sambut kerana hari sabtu dantiada persekolahan . melainkan sekolah azizah yang menyayah nak buat motivasi . aku ? korang rasa aku pergi tak ? maaf laa , bahawa aku sememangnya tak pergi :) berdasar kan pengalaman aku yang sebelum ini pernah terjadi , aku hanya berubah selama seminggu sahaja . (im sorry mama) mungkin aku belum sampai seru daripada illahi :) . Bercerita pasal birthday , thanks 4 all yang wish aku . banyak wish dan aku rily rily rasa happy :)

birthday1 Pictures, Images and Photos


kek ni memang besar walaupun ia hanya gambar semata mata . tetapi sebenarnya tiada pun sewaktu hari jadi aku . hee :P

0 comments on " "

Friday, August 21, 2009

aku terasa gyla nak menaip bebanyak hari ini :) . lame gila tak online since bile ek ?.aku pun lupe kerana lebih dari 24 jam , dan itu je aku tau . hari ini holiday seminggu cause fasting month. omaigod im rily happy :) . terasa nikmat sebenarnya berpuasa ini walaupun kadangkala perut agak berbunri "krokk-krokk" seperti ayam berkokok di waktu pagi . hee . tapi yang tak boley di tahannya , cuti ini ade xtra class by madam zurzidah and she has known with name ZMZ . sumpah aku rasa tersangat lazy nak pergi kelass dye dan terpaksa jua pergi kerana aku tidak sanggup ape bila dia membebel di telinga ku :) . Hari ini bulan AUGUST , birthday aku telah lepas pada 15.8.2009 hari itu , dan malang nya birthday aku tidak di sambut kerana hari sabtu dantiada persekolahan . melainkan sekolah azizah yang menyayah nak buat motivasi . aku ? korang rasa aku pergi tak ? maaf laa , bahawa aku sememangnya tak pergi :) berdasar kan pengalaman aku yang sebelum ini pernah terjadi , aku hanya berubah selama seminggu sahaja . (im sorry mama) mungkin aku belum sampai seru daripada illahi :) . Bercerita pasal birthday , thanks 4 all yang wish aku . banyak wish dan aku rily rily rasa happy :)

birthday1 Pictures, Images and Photos


kek ni memang besar walaupun ia hanya gambar semata mata . tetapi sebenarnya tiada pun sewaktu hari jadi aku . hee :P

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez