Tuesday, January 26, 2010

my BEST BEST FRIEND . i love her . sorry for everything

Posted by Ameera Shamsudin at 4:00 PM

dye bestie aku yang tersayang . okay . first of all . aku senang sgt berkwn dengan dye . pertama sekali sebab perangai dan sifat dye . dye tak sombong , dye tak pemarah dan dye baik dengan sesape sahaja . wlupun org tu kadangkala menyakiti hati dye depan depan . tapi dye sabar je . di sini aku nak berterima kasih pada dye sebb dye menjadi bestie aku sejak dari f0rm 2 . Mase form 1 aku kenal dye , tapi agak ah . aku takut ah nak dekat dengan dye . dye penolong kelas biru 3 . takut ah nak kawan dengan dye . masa form 1 , aku mengalami masalah confodent sikit ah . hehe . ermmm . aku tak tau ah nape , tapi aku tahu aku banyak kecik kan hati dye . tapi dye sabar . sebb dye tak macam orgg lain , dye memang penyabar . kalau dye kecik hati dengan aku pun , aku tak taukan ? erm . btw , aku janji dengan diri aku yang aku tetap kawan dengan dye dan hubungan sahabat kitorang tak kan putus .


"btw yana . meera minta maaf kalau meera kecik kan hati yana . tapi meera tau yang yana kecik hati sebb meera lebihkan si "tuuuuuuuuuuuuuutttttttt" tu daripada yana . maafkan meera . yana je bestie meera k ? kita bestie sampai bila bila . sorry syggg :("

4 comments on "my BEST BEST FRIEND . i love her . sorry for everything"

farah nadzirah on January 26, 2010 at 6:06 PM said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

welcome . thanks jugak untukk kau ya :)

farahnadzirah on January 28, 2010 at 6:49 AM said...

now meaning aku bukan bestie kau lg right? okayy fine. =.=

the gemoxs ladies on February 24, 2010 at 3:17 AM said...

hye syunk
thx jadi kwn yana
yana hargai meera
yana sentiase sokong meera dri belkng
walauapaepun y terjadi k ..
yana sentiase doakn meera k ..
wlpn kite dh lama ta jumpe ..
kite still kwn baek kn syunk ..
yana syunk glerr gn meera yana windu ..
kdng2 yan mengis pon ade gk hhu
jge diri baek2 k ..

Tuesday, January 26, 2010

my BEST BEST FRIEND . i love her . sorry for everything


dye bestie aku yang tersayang . okay . first of all . aku senang sgt berkwn dengan dye . pertama sekali sebab perangai dan sifat dye . dye tak sombong , dye tak pemarah dan dye baik dengan sesape sahaja . wlupun org tu kadangkala menyakiti hati dye depan depan . tapi dye sabar je . di sini aku nak berterima kasih pada dye sebb dye menjadi bestie aku sejak dari f0rm 2 . Mase form 1 aku kenal dye , tapi agak ah . aku takut ah nak dekat dengan dye . dye penolong kelas biru 3 . takut ah nak kawan dengan dye . masa form 1 , aku mengalami masalah confodent sikit ah . hehe . ermmm . aku tak tau ah nape , tapi aku tahu aku banyak kecik kan hati dye . tapi dye sabar . sebb dye tak macam orgg lain , dye memang penyabar . kalau dye kecik hati dengan aku pun , aku tak taukan ? erm . btw , aku janji dengan diri aku yang aku tetap kawan dengan dye dan hubungan sahabat kitorang tak kan putus .


"btw yana . meera minta maaf kalau meera kecik kan hati yana . tapi meera tau yang yana kecik hati sebb meera lebihkan si "tuuuuuuuuuuuuuutttttttt" tu daripada yana . maafkan meera . yana je bestie meera k ? kita bestie sampai bila bila . sorry syggg :("

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

farah nadzirah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

welcome . thanks jugak untukk kau ya :)

farahnadzirah said...

now meaning aku bukan bestie kau lg right? okayy fine. =.=

the gemoxs ladies said...

hye syunk
thx jadi kwn yana
yana hargai meera
yana sentiase sokong meera dri belkng
walauapaepun y terjadi k ..
yana sentiase doakn meera k ..
wlpn kite dh lama ta jumpe ..
kite still kwn baek kn syunk ..
yana syunk glerr gn meera yana windu ..
kdng2 yan mengis pon ade gk hhu
jge diri baek2 k ..

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez