Wednesday, November 26, 2008

ouh . hanya bertentang mata (=.=)

Posted by Ameera Shamsudin at 8:22 AM

akupegi cs dengan abang aku . seperti biase,kami hanya berdua dua sahaje . jgn fikir bukanbukan ye senget . aku dengan abg aku memang selalu hangout same2 dgn aku . knp?whats ur problem ah? first, mase aku nak pegi , abang aku nak g library ,,hehe act,die sesampai je aku niyy dekat busstop ..mak oi! aku tauu abang aku tengah angen ;; akupun ta tahu la nape dengan abang aku niyy . maybe die ade angin ahmar kott . mampus aku kalu die baca ap yang aku tulis niy . ahahah . nak marah ke abang? marah la..serieslyyyyyyy adekk da tak kesooo ;ppp aku niyy memang jhat . abang aku baik gile bapak beb !bawak buku nak g library . dalam kepala otak aku niyy nak pegi cs . inilah setansetan zaman sekarang . sape setan>?aku?? so..kau peduli ape kan even aku niyy setan bertanduk 3 . hee ;pp die angin koz aku datang lambat . maaf ye abng,,traffik jem ..dalam haty je aku nak cakap macam tuuu . kalu aku ckp betul2 agaknye da hilang kepala aku ;(( dasyhat betul abang aku niiiiiiii !!!! 

sesudah sampai di busstop..

ahmad hasif ::: (muke masam)

akuyangcomel :: ;DDDDDDDDDD

ahmad hasif :: kate cakap pukul 10.30??ini dah pukul 11.30 !lain kali kalu nak pegi                        library,dtg awal sikit!siap sebelum setengh jam lebih awal!

aku yang comel :: (bile mase plak aku nak pegi library..)<<--dalam haty je tuhh .aku 

                             malas nak ckp pape!

ahmad hasif :: tudung tu betolkan.(act,die ta suke aku pakai tudung pin ke atas.)

dipendekkan cite . abang aku akhir nye mengin=kuti aku ke cd . tgklah kan sape yang pujok . ahaha.

mase nak beli ticket tu . aku nampak myprince ;DD pahampaham la sape kalu 'prince'..ouh (im fell in love) ;)) da cukup gatal ea aku niyyhhhh!!!

p/s ::i love you more and more everyday ;DDDD

0 comments on "ouh . hanya bertentang mata (=.=)"

Wednesday, November 26, 2008

ouh . hanya bertentang mata (=.=)

akupegi cs dengan abang aku . seperti biase,kami hanya berdua dua sahaje . jgn fikir bukanbukan ye senget . aku dengan abg aku memang selalu hangout same2 dgn aku . knp?whats ur problem ah? first, mase aku nak pegi , abang aku nak g library ,,hehe act,die sesampai je aku niyy dekat busstop ..mak oi! aku tauu abang aku tengah angen ;; akupun ta tahu la nape dengan abang aku niyy . maybe die ade angin ahmar kott . mampus aku kalu die baca ap yang aku tulis niy . ahahah . nak marah ke abang? marah la..serieslyyyyyyy adekk da tak kesooo ;ppp aku niyy memang jhat . abang aku baik gile bapak beb !bawak buku nak g library . dalam kepala otak aku niyy nak pegi cs . inilah setansetan zaman sekarang . sape setan>?aku?? so..kau peduli ape kan even aku niyy setan bertanduk 3 . hee ;pp die angin koz aku datang lambat . maaf ye abng,,traffik jem ..dalam haty je aku nak cakap macam tuuu . kalu aku ckp betul2 agaknye da hilang kepala aku ;(( dasyhat betul abang aku niiiiiiii !!!! 

sesudah sampai di busstop..

ahmad hasif ::: (muke masam)

akuyangcomel :: ;DDDDDDDDDD

ahmad hasif :: kate cakap pukul 10.30??ini dah pukul 11.30 !lain kali kalu nak pegi                        library,dtg awal sikit!siap sebelum setengh jam lebih awal!

aku yang comel :: (bile mase plak aku nak pegi library..)<<--dalam haty je tuhh .aku 

                             malas nak ckp pape!

ahmad hasif :: tudung tu betolkan.(act,die ta suke aku pakai tudung pin ke atas.)

dipendekkan cite . abang aku akhir nye mengin=kuti aku ke cd . tgklah kan sape yang pujok . ahaha.

mase nak beli ticket tu . aku nampak myprince ;DD pahampaham la sape kalu 'prince'..ouh (im fell in love) ;)) da cukup gatal ea aku niyyhhhh!!!

p/s ::i love you more and more everyday ;DDDD

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez