Thursday, November 27, 2008

so dizzy bussy .

Posted by Ameera Shamsudin at 1:23 AM

hari niy hari khamis . masih ketiduran dirumah kak long kuu . dah dua malam aku jadi musang , tak tidow malam , tp tidow pagi . mane ta nye , satu hari aku wat blog 4  sis and edit page die sebaik dan sesedap rasaa  ygg sis aku nak le . atoi , segala urat tunjang aku ., macam nak tercabut tauu . amatlah pening :( kumen kat ms pun ta balas sgt . soryla dear ;( im so veryvery busy laa . abang ipar aku hanya menggeleng kan kepala tgk aku asyik bertentang mate jek dengan laptop . eyy abang apek ! , ini bini le la yang suwoh saya bikin lu punya bini punya blog tau ! :p ta adelah . aku gurau je act . nak kene terajang pe cakap kat abang aku macam tu . wah ..aku dah two days ta tgk tv . tv rumah akak aku dahlaa rosakk . atoi .. keje aku mengonline je le . semalam , aku letak gambar aku free hair dalam ms . tibetibe , aku dapat msg daripade abg aku . ''woi!letak gambar ta pakai tudung ea kat myspace !'' .fyi guys !abang aku da warning kire2 10 tomes supaya ta letak gambar free hair kat myspace . huhu . sory ea abang . ade macam na letak plak ! ;) (ouh meyra , kamu memang kepala bapak degil) abang ta marah adek kan? kan? adek tau abang ta marah :)) abang syg adek kan ? kan ? aku online dari pukul 8.30 p.m sampai 7 a.m . peh .. lame ta aku onlinee ? lame kan ? mate aku niy naik rabak n tahap nak terjojol tau ! hyuu     ;(( ade sesape ta yang nak picitkan badan meyra yang amat kepenatan nih ? waaa . kalu ade ehemehem . bagusla . haha . esok maybee aku ade motivasi utusan bersama dr ismail . aku pun ta tau ade ke tak , coz semua mak aku n sis aku yang uruskan . kalau ade ., aku balik la umah aku . tp maybe aku balik hari nii .

0 comments on "so dizzy bussy ."

Thursday, November 27, 2008

so dizzy bussy .

hari niy hari khamis . masih ketiduran dirumah kak long kuu . dah dua malam aku jadi musang , tak tidow malam , tp tidow pagi . mane ta nye , satu hari aku wat blog 4  sis and edit page die sebaik dan sesedap rasaa  ygg sis aku nak le . atoi , segala urat tunjang aku ., macam nak tercabut tauu . amatlah pening :( kumen kat ms pun ta balas sgt . soryla dear ;( im so veryvery busy laa . abang ipar aku hanya menggeleng kan kepala tgk aku asyik bertentang mate jek dengan laptop . eyy abang apek ! , ini bini le la yang suwoh saya bikin lu punya bini punya blog tau ! :p ta adelah . aku gurau je act . nak kene terajang pe cakap kat abang aku macam tu . wah ..aku dah two days ta tgk tv . tv rumah akak aku dahlaa rosakk . atoi .. keje aku mengonline je le . semalam , aku letak gambar aku free hair dalam ms . tibetibe , aku dapat msg daripade abg aku . ''woi!letak gambar ta pakai tudung ea kat myspace !'' .fyi guys !abang aku da warning kire2 10 tomes supaya ta letak gambar free hair kat myspace . huhu . sory ea abang . ade macam na letak plak ! ;) (ouh meyra , kamu memang kepala bapak degil) abang ta marah adek kan? kan? adek tau abang ta marah :)) abang syg adek kan ? kan ? aku online dari pukul 8.30 p.m sampai 7 a.m . peh .. lame ta aku onlinee ? lame kan ? mate aku niy naik rabak n tahap nak terjojol tau ! hyuu     ;(( ade sesape ta yang nak picitkan badan meyra yang amat kepenatan nih ? waaa . kalu ade ehemehem . bagusla . haha . esok maybee aku ade motivasi utusan bersama dr ismail . aku pun ta tau ade ke tak , coz semua mak aku n sis aku yang uruskan . kalau ade ., aku balik la umah aku . tp maybe aku balik hari nii .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez