Monday, April 13, 2009

suka suki

Posted by Ameera Shamsudin at 4:56 PM
tak sabar menanti abang aku balik...weehee. ;)
skrgg aku ngan aten comey nga online kat bilik bit . sesungguhnye, aku dah lame seyy tak update blog nyyhh . wuuu,,rindu seyy . aku da lame tak upload gambar . agak sedeyy . aku nak bebel laa :; ;(
citenye beginii ;;




Name dye syed . maaf aku ta pasti name penuh dye ape . tp sejujurnya , aku gembira n senang kawan dengan dye . tataula nape ekk , memang best msg dgn dye , dye memang layan kepala . ulang sekali lagi . *memang layan kepala* . heehee . dye skula teknik kluang . dye laa manusia yang amat rajin menelefon aku . huhu . bgus jugak , coz aku nii penakott , so , dyelaa yang rajen hilangkan ketakutan aku . ;)) aku kenal dye pun kawan kelas aku syaril yang kenalkan . thanks la shahril . aku senang kawan dgn dye . ;))

0 comments on "suka suki"

Monday, April 13, 2009

suka suki

tak sabar menanti abang aku balik...weehee. ;)
skrgg aku ngan aten comey nga online kat bilik bit . sesungguhnye, aku dah lame seyy tak update blog nyyhh . wuuu,,rindu seyy . aku da lame tak upload gambar . agak sedeyy . aku nak bebel laa :; ;(
citenye beginii ;;




Name dye syed . maaf aku ta pasti name penuh dye ape . tp sejujurnya , aku gembira n senang kawan dengan dye . tataula nape ekk , memang best msg dgn dye , dye memang layan kepala . ulang sekali lagi . *memang layan kepala* . heehee . dye skula teknik kluang . dye laa manusia yang amat rajin menelefon aku . huhu . bgus jugak , coz aku nii penakott , so , dyelaa yang rajen hilangkan ketakutan aku . ;)) aku kenal dye pun kawan kelas aku syaril yang kenalkan . thanks la shahril . aku senang kawan dgn dye . ;))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez