Wednesday, June 10, 2009

sangat tersangat sangatlah mencemburukannya

Posted by Ameera Shamsudin at 8:11 AM
aku selalu buka my space dan melihat gambar dia . sangat suka menonton tv apetah lagi cerita yang dia ada . saya lah orang yang tidak pernah ketinggalan setiap episod cerita nya . hoho , saya admirer sangat dekat dia . masa tuhh saya pergi ke jom heboh dan sanggup berpanas-panas dengan tujuan yang satu . mahu melihat dia . aiyaa . saya terlalu minat akan wajahnya yang ala ala kacak gitu dan suaranya macho(macam da melebeyh je) . hehe . apabila melihat cerita dia , saya selalu berangan bahawa sayalah yang menjadi heroin nya . adakah anda tahu apa akibat nya saya berbuat begini ? akhirnya , tumbuhlah jerawat & jeragat di pipi saya . ni yang tak suka nihhh :DD . aisehh .







dia ni laa yang saya maksudkan :DD . Nama dia kamal adli . semalam masa di library , kawan saya mengatakan bahawa , kawan dia bergambar dengan kamal adli . saya nak sangat tengok dan memaksa kawan saya save gamba itu curi curi . saya tahu ia salah . tetapi saya mahu melihat juga . mahu juga . kawan saya pun mengesave kan untuk saya dan dia bagi pada saya . saya sangat cemburu .hehe . tengok ini >>





waa . gadis ini dapat bergambar sewaktu di jom heboh . saya menyelit nyelit bagai nak rak tetapi tak dapat jugak bergambar dengan kamal adli . geram tol . tak ley jadi . saya sangat cemburu melihat dia bergambar dengan kamal adli . dengan busuk hatinya saya pun...







maafkan saya ya cik gadis . saya terpaksa berbuat begini . hehe :DD . okaylaa , nyte . barulah saya boleh tidur dengan lenanya :))

1 comments on "sangat tersangat sangatlah mencemburukannya"

*she's s0 e!Ra* on October 27, 2010 at 9:32 PM said...

omg omg hensem nyeeeee kamal adli

Wednesday, June 10, 2009

sangat tersangat sangatlah mencemburukannya

aku selalu buka my space dan melihat gambar dia . sangat suka menonton tv apetah lagi cerita yang dia ada . saya lah orang yang tidak pernah ketinggalan setiap episod cerita nya . hoho , saya admirer sangat dekat dia . masa tuhh saya pergi ke jom heboh dan sanggup berpanas-panas dengan tujuan yang satu . mahu melihat dia . aiyaa . saya terlalu minat akan wajahnya yang ala ala kacak gitu dan suaranya macho(macam da melebeyh je) . hehe . apabila melihat cerita dia , saya selalu berangan bahawa sayalah yang menjadi heroin nya . adakah anda tahu apa akibat nya saya berbuat begini ? akhirnya , tumbuhlah jerawat & jeragat di pipi saya . ni yang tak suka nihhh :DD . aisehh .







dia ni laa yang saya maksudkan :DD . Nama dia kamal adli . semalam masa di library , kawan saya mengatakan bahawa , kawan dia bergambar dengan kamal adli . saya nak sangat tengok dan memaksa kawan saya save gamba itu curi curi . saya tahu ia salah . tetapi saya mahu melihat juga . mahu juga . kawan saya pun mengesave kan untuk saya dan dia bagi pada saya . saya sangat cemburu .hehe . tengok ini >>





waa . gadis ini dapat bergambar sewaktu di jom heboh . saya menyelit nyelit bagai nak rak tetapi tak dapat jugak bergambar dengan kamal adli . geram tol . tak ley jadi . saya sangat cemburu melihat dia bergambar dengan kamal adli . dengan busuk hatinya saya pun...







maafkan saya ya cik gadis . saya terpaksa berbuat begini . hehe :DD . okaylaa , nyte . barulah saya boleh tidur dengan lenanya :))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

*she's s0 e!Ra* said...

omg omg hensem nyeeeee kamal adli

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez