Sunday, February 7, 2010

blajar naik motor

Posted by Ameera Shamsudin at 7:45 PM
Semalam aku blajar naik motor dengan abang ipar aku . ok . aku dah pandai nak tukar gear and press . hehe . aku cuma tak dapat imbangkan badan lagi je . berat siot motor . kalau hempap badan aku , sumpah NYAWA IKAN je . before ni , tak ada siapa yang sudi nak ajak aku naik motor . cuma abang ipar aku je yang sudi , itupun aku paksa banyak kali . hee. mak and abah aku pulak memang tak suka aku naik motor , pernah jugak ah aku kecek dengan dorang suruh belikan scooter ego . tajuk perbualan dye macam ni --


aku : mak , belikan lah orang moto scooter 1 . motor scooter ego , kan comelll .


mak : jangan harap!!! sampai bila bila pun aku tak kan belikan kau motor! ko nak masuk bawah lori ke .


haha . perhatian semua , mak aku seorang yang tegas . ini bermakna sampai bila bila pun aku takkan ada motor sendiri . kalau aku ada duit pun aku pun takut nak beli motor , sebb mak aku dah ckp KO NAK MASUK BAWAH LORI KEEE ! aku takut pulak jadi kenyataan kalau aku degil pe kata mak aku . hehe .it's okay lah , tapi betul gak kott , ramai yang ckp bawak motor bahaya . lagi lagi motor scooter . aku pernah tgk video pempuan hilang kepala bawak scooter . memang ngeri beb . sumpah takut.

ok lah . ni je kott . aku bosan . hhe . byeeee (^_^)

0 comments on "blajar naik motor"

Sunday, February 7, 2010

blajar naik motor

Semalam aku blajar naik motor dengan abang ipar aku . ok . aku dah pandai nak tukar gear and press . hehe . aku cuma tak dapat imbangkan badan lagi je . berat siot motor . kalau hempap badan aku , sumpah NYAWA IKAN je . before ni , tak ada siapa yang sudi nak ajak aku naik motor . cuma abang ipar aku je yang sudi , itupun aku paksa banyak kali . hee. mak and abah aku pulak memang tak suka aku naik motor , pernah jugak ah aku kecek dengan dorang suruh belikan scooter ego . tajuk perbualan dye macam ni --


aku : mak , belikan lah orang moto scooter 1 . motor scooter ego , kan comelll .


mak : jangan harap!!! sampai bila bila pun aku tak kan belikan kau motor! ko nak masuk bawah lori ke .


haha . perhatian semua , mak aku seorang yang tegas . ini bermakna sampai bila bila pun aku takkan ada motor sendiri . kalau aku ada duit pun aku pun takut nak beli motor , sebb mak aku dah ckp KO NAK MASUK BAWAH LORI KEEE ! aku takut pulak jadi kenyataan kalau aku degil pe kata mak aku . hehe .it's okay lah , tapi betul gak kott , ramai yang ckp bawak motor bahaya . lagi lagi motor scooter . aku pernah tgk video pempuan hilang kepala bawak scooter . memang ngeri beb . sumpah takut.

ok lah . ni je kott . aku bosan . hhe . byeeee (^_^)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez