Wednesday, May 27, 2009

bankuet !

Posted by Ameera Shamsudin at 11:02 PM
yeah . actually hary nyh aku tidak tidak mahu hadir kesekolah . huhu . tapi apakan daya , aku memikirkan pula tajuk bankuet yang akan aku dapat pada hari ini . hee :(( . so , datanglaa jugakk akhirnya . hari ny pegi skula , agak tak ada wat ape laa , sangat bosan . hari ni plak si adib hakim itu boleh datang kesekolah . aku tak suka dan sememangnya tak suka . dalam hati aku ini dah menyumpah-nyumpah je dia . astagfirullahaladzim . aku memang tidak baik . tetapi aku berlagak macam tiada ape2 yang berlaku antara kami . hee :DD . ya ! memang aku bergaduh dengan dia . aku tidak senang dengan perangai dia tu . perangai dia yang... maaflah , baik kau tanya dengan dia sendiri kalau kau nak sangat tau :) . pagi pagi kelas math pun bermula . mood mdm zuraidah tidak baik . tetapi selesai si mangkuk ayun adib tu keluar , dia terus tidak marah kitorang lagi . eysh2 i think ngan dia marah sama adib yang tak ada hala tuju tuh . errh , kawan kawan aku semua dah dapat tajuk bankuet . tetapi malangnya aku belum ada . hehe , tetapi pada petang itu , aku dapat tajuk bankuet . akhirnya..tetapi , tajuk aku memang menyayah giler susah . hewn hewm , nak tau ta ape die ?




'Perasmian kereta baru MPV'



eysh . tension tension . kawan aku ada yang dapat senang senang aje , perkahwinan dalam taman lah , perkahwinan jawa lah , perkahwinan pape lagi laa . aku pulak , bley dapat launch car . eyshhh , kalau aku dapat perkahwinan , aku dah memang get ready . hehe . aisehh meera , berangan je kau ehh :DD


aku rasa nak menyentuh sikit bab bab perkahwinan . macam syok je . haha , kalau aku kahwin nanti kan.. aku nak sangat aku punya darden wedding :DD


macam ni haa...











hope my dreams come true :DD . haha .

0 comments on "bankuet !"

Wednesday, May 27, 2009

bankuet !

yeah . actually hary nyh aku tidak tidak mahu hadir kesekolah . huhu . tapi apakan daya , aku memikirkan pula tajuk bankuet yang akan aku dapat pada hari ini . hee :(( . so , datanglaa jugakk akhirnya . hari ny pegi skula , agak tak ada wat ape laa , sangat bosan . hari ni plak si adib hakim itu boleh datang kesekolah . aku tak suka dan sememangnya tak suka . dalam hati aku ini dah menyumpah-nyumpah je dia . astagfirullahaladzim . aku memang tidak baik . tetapi aku berlagak macam tiada ape2 yang berlaku antara kami . hee :DD . ya ! memang aku bergaduh dengan dia . aku tidak senang dengan perangai dia tu . perangai dia yang... maaflah , baik kau tanya dengan dia sendiri kalau kau nak sangat tau :) . pagi pagi kelas math pun bermula . mood mdm zuraidah tidak baik . tetapi selesai si mangkuk ayun adib tu keluar , dia terus tidak marah kitorang lagi . eysh2 i think ngan dia marah sama adib yang tak ada hala tuju tuh . errh , kawan kawan aku semua dah dapat tajuk bankuet . tetapi malangnya aku belum ada . hehe , tetapi pada petang itu , aku dapat tajuk bankuet . akhirnya..tetapi , tajuk aku memang menyayah giler susah . hewn hewm , nak tau ta ape die ?




'Perasmian kereta baru MPV'



eysh . tension tension . kawan aku ada yang dapat senang senang aje , perkahwinan dalam taman lah , perkahwinan jawa lah , perkahwinan pape lagi laa . aku pulak , bley dapat launch car . eyshhh , kalau aku dapat perkahwinan , aku dah memang get ready . hehe . aisehh meera , berangan je kau ehh :DD


aku rasa nak menyentuh sikit bab bab perkahwinan . macam syok je . haha , kalau aku kahwin nanti kan.. aku nak sangat aku punya darden wedding :DD


macam ni haa...











hope my dreams come true :DD . haha .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez