Friday, December 18, 2009

yess ! yess ! yess !

Posted by Ameera Shamsudin at 2:02 AM
yah . now , i'm freedom . haha . sekian lama dan berjanggut aku tak tulis apa apa kat blog. aiyaa . aku sangat rindu maa . macam macam jadi kat aku since raya last aku update . haha . kehidupan aku sekarang seperti biasa . heem . pas spm ni aku tak taulah nak buat apa . tapi yang penting aku nak habis kan english class aku kat landmark yang tak habis habis tuh . pas english aku dah okay , aku boleh teruskan cita cita aku yang kononnya nak kerja . Aku memang pemalas ., bila mak aku tanya nak kerja apa , aku berkata . aku nak kerja yang tak memenatkan . HAHA . ehh tak dalahh . kerja apa sahaja yang tak penat . semua memenatkan kan kan ? aku ingat nak kerja kat mphh . haha . mph tu kedai buku . aku rasa situ best . sebab banyak buku yang mahal mahal dan aku tak mampu untuk membeli sekarang . hee :) . tapi malangnya , ibuku rahmah binti ab rahman tidak memberi keizinan untuk aku berkerja di MPH . apa nak di kata kan .
okay . firstly aku rasa nak rindu plak gambar gambar budak sekolah aku . rindu pula dengan kengkawan kelas katering teknik azizah . love you all :)


kini tamatnya persekolahan aku . tamatnya zaman aku mencicit cicit nak pergi sekolah . aku rasa sangat sedih nak meninggalkan kengkawan ku . pehh , sadis sungguh ayat aku ini . hehe.erm . sekarang mulaalah satu perjalanan baru aku . Sebagai seorang dewasa . haa :)

0 comments on "yess ! yess ! yess !"

Friday, December 18, 2009

yess ! yess ! yess !

yah . now , i'm freedom . haha . sekian lama dan berjanggut aku tak tulis apa apa kat blog. aiyaa . aku sangat rindu maa . macam macam jadi kat aku since raya last aku update . haha . kehidupan aku sekarang seperti biasa . heem . pas spm ni aku tak taulah nak buat apa . tapi yang penting aku nak habis kan english class aku kat landmark yang tak habis habis tuh . pas english aku dah okay , aku boleh teruskan cita cita aku yang kononnya nak kerja . Aku memang pemalas ., bila mak aku tanya nak kerja apa , aku berkata . aku nak kerja yang tak memenatkan . HAHA . ehh tak dalahh . kerja apa sahaja yang tak penat . semua memenatkan kan kan ? aku ingat nak kerja kat mphh . haha . mph tu kedai buku . aku rasa situ best . sebab banyak buku yang mahal mahal dan aku tak mampu untuk membeli sekarang . hee :) . tapi malangnya , ibuku rahmah binti ab rahman tidak memberi keizinan untuk aku berkerja di MPH . apa nak di kata kan .
okay . firstly aku rasa nak rindu plak gambar gambar budak sekolah aku . rindu pula dengan kengkawan kelas katering teknik azizah . love you all :)


kini tamatnya persekolahan aku . tamatnya zaman aku mencicit cicit nak pergi sekolah . aku rasa sangat sedih nak meninggalkan kengkawan ku . pehh , sadis sungguh ayat aku ini . hehe.erm . sekarang mulaalah satu perjalanan baru aku . Sebagai seorang dewasa . haa :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez