Friday, September 18, 2009

kemas rumah . penat doehh .

Posted by Ameera Shamsudin at 11:13 PM
hari ni dok rumah and kemas rumah . yah , percayalah yang aku amat gila rajin hari ni . bak simpulan bahasa "ringan tulang" . HAHA . berlagak sikit ;p . okay , start keje aku ialah jaga anak sedara , tetapi aku tugaskan kepada bibik aku melakukan nya . HAHA . peh siot an.....



okay , ini dia bibik aku terpaksa jaga anak sedara aku alief ismail :)


Lepas tu aku tolong akak ipar aku iaitu norhayati othman membersihkan halaman lantai di depan rumah . besh doo , main main sabun dan air , terasa seperti budak budak kecik plak . HAHA . okay , aku menCAPTURE gambar akak ipar aku sahaja . gambar aku mane ? ini sebab aku belom mandi . HAHA . so , tapayah lah gamba aku . :)








aku dengan akak aku . sumpah rajin kan ? :) lepas basuh halaman , aku lap lampu . yah , kena paksa dengan akak . grr...




amek tangga and panjat nak lap lampu . aku gayat kalau nak tahu . memang seram lah sikit , but lama lama rasa okay and rasa besh macam tanak turun pulak . TIPU LEBEY JE . haha . lepas lap lampu , aku amek karpet , and vacuum .



keje aku lepas ni kalau orang balik raya . mak aku auruh vacuum karpet . nati mesti berabuk kan ? yelah , budak budak makan kuih raya sepah sepah . senang cite . cubit aje lah . tayah banyak cakap . gagaga .


okay lah . nak out . penat gila hari ni . ni pulak mak aku panggil suruh pergi kedai beli kelapa. bila lah nak habis penderitaan aku ni . bilalah aku nak ada kereta sendiri or moto ! grrrr!

0 comments on "kemas rumah . penat doehh ."

Friday, September 18, 2009

kemas rumah . penat doehh .

hari ni dok rumah and kemas rumah . yah , percayalah yang aku amat gila rajin hari ni . bak simpulan bahasa "ringan tulang" . HAHA . berlagak sikit ;p . okay , start keje aku ialah jaga anak sedara , tetapi aku tugaskan kepada bibik aku melakukan nya . HAHA . peh siot an.....



okay , ini dia bibik aku terpaksa jaga anak sedara aku alief ismail :)


Lepas tu aku tolong akak ipar aku iaitu norhayati othman membersihkan halaman lantai di depan rumah . besh doo , main main sabun dan air , terasa seperti budak budak kecik plak . HAHA . okay , aku menCAPTURE gambar akak ipar aku sahaja . gambar aku mane ? ini sebab aku belom mandi . HAHA . so , tapayah lah gamba aku . :)








aku dengan akak aku . sumpah rajin kan ? :) lepas basuh halaman , aku lap lampu . yah , kena paksa dengan akak . grr...




amek tangga and panjat nak lap lampu . aku gayat kalau nak tahu . memang seram lah sikit , but lama lama rasa okay and rasa besh macam tanak turun pulak . TIPU LEBEY JE . haha . lepas lap lampu , aku amek karpet , and vacuum .



keje aku lepas ni kalau orang balik raya . mak aku auruh vacuum karpet . nati mesti berabuk kan ? yelah , budak budak makan kuih raya sepah sepah . senang cite . cubit aje lah . tayah banyak cakap . gagaga .


okay lah . nak out . penat gila hari ni . ni pulak mak aku panggil suruh pergi kedai beli kelapa. bila lah nak habis penderitaan aku ni . bilalah aku nak ada kereta sendiri or moto ! grrrr!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez