Wednesday, February 10, 2010

wahahaha . aku suka . aku suka :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 4:17 AM 0 comments
firstly aku nak terima kasih kepada abg ipar aku muhammad zaki .haha . ok semua , aku suka suka dan suka . sebab aku dah pandai bawak motor . haha .mula mula start abg aku ajar , aku rasa sangat berpeluh peluh dan takut . motor dahlah berat , aku ni pulak badan kecik je . 10 kali ganda agaknya berat motor tu dengan aku . pastu aku blajar lah macamane nak tukar gear suma . aku cuma tak pandai nak imbangkan je . tapi tadi alhamdulillah sebab aku dah pandai bawak . keh keh . aku nak letak video aku naik motor . tapi nanti ok ? hehe


with a big big smile :)

Tuesday, February 9, 2010

diari syg . i miss you .

Posted by Ameera Shamsudin at 12:22 AM 1 comments
aku nak cakap dengan penuh emosi sekali . aku rindu sangat kat diari aku . benda satu2 nya tempat aku luahkan perasaan . dimana di situ aku akan mengeluarkan segala pa yang terpendam kat hati aku . kat situ juga aku tulis siapa yang selalu buat aku sedih dan boleh di kata kan . DIARI AKU ADALAH EVERYTHING! miss it . kenapa aku rindu sangat kat diari aku ? dah tak de banda ke aku nak post kat sini melaiankan entry rindu pada diry ? ok . aku tunjukkan dulu gambar diari aku .



baca betul betul kat sini jugak lahh , aku selalu berangan dan menulis benda benda yang mungkin bagi korang aku ni gedik,miang,khayal and anything else lagi . HAHA . sebab tu aku rasa ini sangat rahsiaa . dah nama pun DIARI . it must be secret u must keep from everyone rite . yah . i miss it . benda ni dah tak de lagi , dan aku selalu teringat kat benda ni . Aku rindu diari aku ni sebb banyak bendalah yang ada dalam ni , lagipun aku beli diari ni atas duit aku sendiri . hehehe . lagi satu , first pandang je buku ni , aku dah terpikat and aku rasa cute gilaa . and aku punn beli . bila aku dah sayang benda tu , aku akan sayang and rindu dia . dan aku sangat sayang benda ni dan bila benda ni tiada , aku sangat rinduuuuuuu laaa :(

ok.korang mesti nak tahu mane diari aku ni pergi , mana aku campak nye , dan mana aku letakkannya . diari ni aku telah buang . haaa . BUANG ? macamane benda yang aku sayang aku bolehh BUANGGG ? jangan salah sangka semua . aku buang sebab benda ni dah musnah teruk sebab basah kena air. aku terpaksa buang sebab hati aku punah tengok diari ni basah . dari aku menyesali , baik aku buang dan tak tgak dia lagi .



kat sini jugak ada nota kecik dari kawan2 aku tersayang . from adib,turtle ,belonn . sume ada dalam ni . tapi sayang , semua yang ada dalam diari ni dah musnahhhh !



percayalah . time aku snap gambar ni . aku sumpah menangis . hanya Allah je tahu betapa luluh hati aku bila ni jadi kat diari aku . kenapa jadi macam ni ? diari aku kena air , macamane ley kena air > masa ni ada sikit fighting dengan akak aku , and 1 air baldi mop terjatuh lalu terkena kat diari aku . sumpah aku sedihh :( .  since aku dah tiada diari , aku dah tak tulis kat mana mana lagi .



im not in the mood dan kau boleh gelak puas puas sekarang . sebab sekarang aku betul betul sedih . SEDIH . faham ? aku sedihh .


ada sesiapa tak yang mahu menghiburkan hati aku sekarang ?
(-_________-)

Monday, February 8, 2010

zzzzzz . lazy dizzy

Posted by Ameera Shamsudin at 10:59 PM 0 comments
aku rasa aku makin gemuk . itu je aku nak cakap  . (-_-)

love

Posted by Ameera Shamsudin at 10:12 AM 0 comments
"Apa cinta itu buat kita bahagia dan senang ?"






Photography Pictures, Images and Photos
 
gw gak ngerti sangat erti cinta . yang gw tahu , jika kamu mencintai seseorang , kamu pasti menerima segala kekurangan dia dan tiada apa yang terlintas di fikiran kamu melainkan kamu menyayangi dia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                      yang benar,,
                                                                    Ameera shamsudin

Sunday, February 7, 2010

blajar naik motor

Posted by Ameera Shamsudin at 7:45 PM 0 comments
Semalam aku blajar naik motor dengan abang ipar aku . ok . aku dah pandai nak tukar gear and press . hehe . aku cuma tak dapat imbangkan badan lagi je . berat siot motor . kalau hempap badan aku , sumpah NYAWA IKAN je . before ni , tak ada siapa yang sudi nak ajak aku naik motor . cuma abang ipar aku je yang sudi , itupun aku paksa banyak kali . hee. mak and abah aku pulak memang tak suka aku naik motor , pernah jugak ah aku kecek dengan dorang suruh belikan scooter ego . tajuk perbualan dye macam ni --


aku : mak , belikan lah orang moto scooter 1 . motor scooter ego , kan comelll .


mak : jangan harap!!! sampai bila bila pun aku tak kan belikan kau motor! ko nak masuk bawah lori ke .


haha . perhatian semua , mak aku seorang yang tegas . ini bermakna sampai bila bila pun aku takkan ada motor sendiri . kalau aku ada duit pun aku pun takut nak beli motor , sebb mak aku dah ckp KO NAK MASUK BAWAH LORI KEEE ! aku takut pulak jadi kenyataan kalau aku degil pe kata mak aku . hehe .it's okay lah , tapi betul gak kott , ramai yang ckp bawak motor bahaya . lagi lagi motor scooter . aku pernah tgk video pempuan hilang kepala bawak scooter . memang ngeri beb . sumpah takut.

ok lah . ni je kott . aku bosan . hhe . byeeee (^_^)

bekerja di LC CATERING

Posted by Ameera Shamsudin at 4:41 AM 0 comments


mari kita ikut babi ni joget . ikut je , pegang jangan . dalam islam babi di haramkan untuk di sentuh . faham semua ? :) .

ok . selama menunggu result spm ini . aku telah membuat keputusan untuk bekerja . yelah , bekerja . takkan aku nak duk rumah je besarkan punggung , peha dan segalanya . macam dulu , hari sabtu and ahad aku akan baring dan tgk tv sahaja tanpa menghiraukan bebelan mak aku . aisehh , pemalas benar . lalu aku pun membuat keputusan untuk lebih belajar berdikari . aku kerja kat LC CATERING . korang tau tak LC CATERING tu apa ? aku pun tak tau nak cakap apa . aku hanya boleh cakap yang lc catering tu yang taja mawi and ekin punya wedding . hahah .

aku kerja disana . sebelum aku kerja di sana , aku temuduga dekat pizza hut di jb. aku rasa tak best kerja situ . PENAT tahap gaban . tapi kerja mana lah tak penat kan ? aku tak kisah lah kalau penat sangat , tapi aku macam tak suka dekat pekerja kat situ . aku orang baru , dia sepatutnya layan lah aku and ajar aku kan . aku rasa ada sesetengah pekerja kat situ yang layan aku macam apa jee . grrr . tak kisah lah , aku kerja satu hari je pastu aku dah blah . haha . tak tahan la weyh dengan perangai sesetengah orang kat situ yang berlagak lagi angkuh . kau kena ingat , yang kau keje PIZZA HUT , PIZZA HUT JE ! so tapayah nak berlagak . kau patut ajar orang baru and bukannya tension layan pekerja baru . kita sama2 dapat gaji rite ? grrr . ok . aku kerja situ 1 hari je pastu aku dah cabut pegi mampus lah . aku dah penat daahhh . esok nye aku call kwn aku . so aku pun keje lah at lc catering . hehe . aku keje kat situ best laahh . penat lah jugak , tapi oleh sebab membe yang banyak beri tunjuk ajar , aku enjoy kerja kat situ .



kat situ aku banyak blajar . aku BEKERJA pun aku banyak belajar . now , baru aku tau susahnya orang cari duit . selamani aku tadah tangan and tahu mintak je dengan mak aku . now , baru aku tahu laahh susah nya cari duit . kat situ aku ramai kawan . diorang suma baik baik . banyak pengalaman aku dapat , customer yang cerewet dengan tak cerewet . apa yang paling penting , kita mestilah melayan customer dengan baik :))

kat situ aku enjoy , peduli apa kalau customer tu cerewet , kita sebagai waitress tetap kena bagi layanan yang baik . hehe . kat situ aku kawan dengan faiz and danial . aku dengan dua orang ni selalu jugak lah kena marah dengan supevisor kami iatu mama ema . kitorang kena marah sebab selalu sangat bergurau . celet celet margerin di muka , masukkan air batu dalam baju . ini semua menjadi hobi aku bekerja di situ . sampai basah blakang baju orang tu . hehe . aku ni tangan puaka sikitt kott . selain tu , aku rapat juga dengan seorang akak ni . nama dia memey . bukan memey suhaiza tapi memey je . dia cantik . serious dan dia happening and aku sumpah rindu dia . dia dah balik sabah . bilalah lagi aku dapt jumpa dia kan . emmmm :(( . dia ni rapat dengan aku jugak , kitorang selalu share everything . banyak rahsia dia aku tau dan rahsia aku dia pun tau . dia cute . serious ngek :)
cerita balik pasal kerja , aku start kerja pukul 12 tgahhari dan balik 9 malam . menunggu dan menceceh dengan membe lagi , kira kira 10 malam aku balik. setiap balik , aku boleh order makanan . ape lagi , aku suke makan nasi goreng kampung , hari hari aku makan makanan tu . bak kata akak aku , muka aku dah macam muka nasi goreng kampung dahh . HAHA .

okay . memey. now sekarang dia dah balik sabah dengan suami dia aiman . HAHA . dia dah berpunya , dah ada anak yang comel bernama danial nizam kalau tak silap aku . anak dia berumur 6 bulan . memang cute , aku selalu menyibuk kalau dia tengah 3g dengan mak dia . hehe . nanti aku akan mencelah kan muka aku and menjerit jerit nak tgk baby . sumpah macam budak kecik kadang kadang . hehehe.

selalu waktu rehat , aku,faiz and denial rehat dekat hostel . kitorang suka menyibuk kat hostel and buat bilik memey macam bilik kitorang . baring dengan terkangkang . haha . pe nak jadi kalau aku macam tu . korang caya tak ? sungguhnya korang percayalah , sifat keganasan aku ni kadangkala tidak boleh dibendung dan semakin mebuak buak . sampai pukul 7 kitorang habis rehat .


  
ni aku ,faiz dan danial baru balik keje . penat ouhh . masing masing alim je pakai songkok . masa ni penat gile . kat restoran ramai orgg.


di pendekkan cerita . aku kerja kat situ  1 bulan .aku berhenti bukan sebab tak seronok kerja kat situ . tapi aku nak habiskan english class aku yang tertangguh . so aku berhenti lah . memang sedih wey masa aku last kerja . maybe sebb aku dah ramai membe kat situ . semua aku rapat , memang happening . last aku kerja situ , memey pun last kerja situ . so dorang rancang nak sambut memey ngan aiman yang nak balik sabah . dorang rancang nak pergi redbox kat plangi . masa dan tarikh sudah di tetapkan . so aku pergilah ikut memey dengan dorang :)

  


aku dah malas nak taip . tetiba tak de mood . btw , aku rindu dorang sgtt :( 

Saturday, January 30, 2010

twinkle away

Posted by Ameera Shamsudin at 6:48 AM 2 comments
Assalammualaikum :)







ini lagu kegemaran aku buat masa ini . suka laa . lagu dia bagi aku comel jugak lah . haha . sangat comel . aku dah lama jugak lah tak updated blog . so busy ohhh! busy kerja . aku balik kerja mandi and tengok tv . aku sejak menjak kerja ini terasa macam kena imsomnia . haha . tak boleh melelapkan mata . pukul 3 pagi baru boleh tido kott . pastu bangun siap2 plak pegi kerja . jgn ckp ah , jujur aku cakap nihh. aku bangun memang siang . heheheheh . aku nak ubah nak ubah . tapi nanti lah eh ? hehehehe . oh lupa . diam tak diam , esok dah masuk 1 bulan aku kerja . aku kerja apa ? jgn tanya lahhh . aku malu nak jawab . ;p . nanti aku cita eh aku kerja apa :)

Tuesday, January 26, 2010

my BEST BEST FRIEND . i love her . sorry for everything

Posted by Ameera Shamsudin at 4:00 PM 4 comments

dye bestie aku yang tersayang . okay . first of all . aku senang sgt berkwn dengan dye . pertama sekali sebab perangai dan sifat dye . dye tak sombong , dye tak pemarah dan dye baik dengan sesape sahaja . wlupun org tu kadangkala menyakiti hati dye depan depan . tapi dye sabar je . di sini aku nak berterima kasih pada dye sebb dye menjadi bestie aku sejak dari f0rm 2 . Mase form 1 aku kenal dye , tapi agak ah . aku takut ah nak dekat dengan dye . dye penolong kelas biru 3 . takut ah nak kawan dengan dye . masa form 1 , aku mengalami masalah confodent sikit ah . hehe . ermmm . aku tak tau ah nape , tapi aku tahu aku banyak kecik kan hati dye . tapi dye sabar . sebb dye tak macam orgg lain , dye memang penyabar . kalau dye kecik hati dengan aku pun , aku tak taukan ? erm . btw , aku janji dengan diri aku yang aku tetap kawan dengan dye dan hubungan sahabat kitorang tak kan putus .


"btw yana . meera minta maaf kalau meera kecik kan hati yana . tapi meera tau yang yana kecik hati sebb meera lebihkan si "tuuuuuuuuuuuuuutttttttt" tu daripada yana . maafkan meera . yana je bestie meera k ? kita bestie sampai bila bila . sorry syggg :("

Wednesday, February 10, 2010

wahahaha . aku suka . aku suka :DD

firstly aku nak terima kasih kepada abg ipar aku muhammad zaki .haha . ok semua , aku suka suka dan suka . sebab aku dah pandai bawak motor . haha .mula mula start abg aku ajar , aku rasa sangat berpeluh peluh dan takut . motor dahlah berat , aku ni pulak badan kecik je . 10 kali ganda agaknya berat motor tu dengan aku . pastu aku blajar lah macamane nak tukar gear suma . aku cuma tak pandai nak imbangkan je . tapi tadi alhamdulillah sebab aku dah pandai bawak . keh keh . aku nak letak video aku naik motor . tapi nanti ok ? hehe


with a big big smile :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, February 9, 2010

diari syg . i miss you .

aku nak cakap dengan penuh emosi sekali . aku rindu sangat kat diari aku . benda satu2 nya tempat aku luahkan perasaan . dimana di situ aku akan mengeluarkan segala pa yang terpendam kat hati aku . kat situ juga aku tulis siapa yang selalu buat aku sedih dan boleh di kata kan . DIARI AKU ADALAH EVERYTHING! miss it . kenapa aku rindu sangat kat diari aku ? dah tak de banda ke aku nak post kat sini melaiankan entry rindu pada diry ? ok . aku tunjukkan dulu gambar diari aku .



baca betul betul kat sini jugak lahh , aku selalu berangan dan menulis benda benda yang mungkin bagi korang aku ni gedik,miang,khayal and anything else lagi . HAHA . sebab tu aku rasa ini sangat rahsiaa . dah nama pun DIARI . it must be secret u must keep from everyone rite . yah . i miss it . benda ni dah tak de lagi , dan aku selalu teringat kat benda ni . Aku rindu diari aku ni sebb banyak bendalah yang ada dalam ni , lagipun aku beli diari ni atas duit aku sendiri . hehehe . lagi satu , first pandang je buku ni , aku dah terpikat and aku rasa cute gilaa . and aku punn beli . bila aku dah sayang benda tu , aku akan sayang and rindu dia . dan aku sangat sayang benda ni dan bila benda ni tiada , aku sangat rinduuuuuuu laaa :(

ok.korang mesti nak tahu mane diari aku ni pergi , mana aku campak nye , dan mana aku letakkannya . diari ni aku telah buang . haaa . BUANG ? macamane benda yang aku sayang aku bolehh BUANGGG ? jangan salah sangka semua . aku buang sebab benda ni dah musnah teruk sebab basah kena air. aku terpaksa buang sebab hati aku punah tengok diari ni basah . dari aku menyesali , baik aku buang dan tak tgak dia lagi .



kat sini jugak ada nota kecik dari kawan2 aku tersayang . from adib,turtle ,belonn . sume ada dalam ni . tapi sayang , semua yang ada dalam diari ni dah musnahhhh !



percayalah . time aku snap gambar ni . aku sumpah menangis . hanya Allah je tahu betapa luluh hati aku bila ni jadi kat diari aku . kenapa jadi macam ni ? diari aku kena air , macamane ley kena air > masa ni ada sikit fighting dengan akak aku , and 1 air baldi mop terjatuh lalu terkena kat diari aku . sumpah aku sedihh :( .  since aku dah tiada diari , aku dah tak tulis kat mana mana lagi .



im not in the mood dan kau boleh gelak puas puas sekarang . sebab sekarang aku betul betul sedih . SEDIH . faham ? aku sedihh .


ada sesiapa tak yang mahu menghiburkan hati aku sekarang ?
(-_________-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, February 8, 2010

zzzzzz . lazy dizzy

aku rasa aku makin gemuk . itu je aku nak cakap  . (-_-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

love

"Apa cinta itu buat kita bahagia dan senang ?"






Photography Pictures, Images and Photos
 
gw gak ngerti sangat erti cinta . yang gw tahu , jika kamu mencintai seseorang , kamu pasti menerima segala kekurangan dia dan tiada apa yang terlintas di fikiran kamu melainkan kamu menyayangi dia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                      yang benar,,
                                                                    Ameera shamsudin

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, February 7, 2010

blajar naik motor

Semalam aku blajar naik motor dengan abang ipar aku . ok . aku dah pandai nak tukar gear and press . hehe . aku cuma tak dapat imbangkan badan lagi je . berat siot motor . kalau hempap badan aku , sumpah NYAWA IKAN je . before ni , tak ada siapa yang sudi nak ajak aku naik motor . cuma abang ipar aku je yang sudi , itupun aku paksa banyak kali . hee. mak and abah aku pulak memang tak suka aku naik motor , pernah jugak ah aku kecek dengan dorang suruh belikan scooter ego . tajuk perbualan dye macam ni --


aku : mak , belikan lah orang moto scooter 1 . motor scooter ego , kan comelll .


mak : jangan harap!!! sampai bila bila pun aku tak kan belikan kau motor! ko nak masuk bawah lori ke .


haha . perhatian semua , mak aku seorang yang tegas . ini bermakna sampai bila bila pun aku takkan ada motor sendiri . kalau aku ada duit pun aku pun takut nak beli motor , sebb mak aku dah ckp KO NAK MASUK BAWAH LORI KEEE ! aku takut pulak jadi kenyataan kalau aku degil pe kata mak aku . hehe .it's okay lah , tapi betul gak kott , ramai yang ckp bawak motor bahaya . lagi lagi motor scooter . aku pernah tgk video pempuan hilang kepala bawak scooter . memang ngeri beb . sumpah takut.

ok lah . ni je kott . aku bosan . hhe . byeeee (^_^)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

bekerja di LC CATERING



mari kita ikut babi ni joget . ikut je , pegang jangan . dalam islam babi di haramkan untuk di sentuh . faham semua ? :) .

ok . selama menunggu result spm ini . aku telah membuat keputusan untuk bekerja . yelah , bekerja . takkan aku nak duk rumah je besarkan punggung , peha dan segalanya . macam dulu , hari sabtu and ahad aku akan baring dan tgk tv sahaja tanpa menghiraukan bebelan mak aku . aisehh , pemalas benar . lalu aku pun membuat keputusan untuk lebih belajar berdikari . aku kerja kat LC CATERING . korang tau tak LC CATERING tu apa ? aku pun tak tau nak cakap apa . aku hanya boleh cakap yang lc catering tu yang taja mawi and ekin punya wedding . hahah .

aku kerja disana . sebelum aku kerja di sana , aku temuduga dekat pizza hut di jb. aku rasa tak best kerja situ . PENAT tahap gaban . tapi kerja mana lah tak penat kan ? aku tak kisah lah kalau penat sangat , tapi aku macam tak suka dekat pekerja kat situ . aku orang baru , dia sepatutnya layan lah aku and ajar aku kan . aku rasa ada sesetengah pekerja kat situ yang layan aku macam apa jee . grrr . tak kisah lah , aku kerja satu hari je pastu aku dah blah . haha . tak tahan la weyh dengan perangai sesetengah orang kat situ yang berlagak lagi angkuh . kau kena ingat , yang kau keje PIZZA HUT , PIZZA HUT JE ! so tapayah nak berlagak . kau patut ajar orang baru and bukannya tension layan pekerja baru . kita sama2 dapat gaji rite ? grrr . ok . aku kerja situ 1 hari je pastu aku dah cabut pegi mampus lah . aku dah penat daahhh . esok nye aku call kwn aku . so aku pun keje lah at lc catering . hehe . aku keje kat situ best laahh . penat lah jugak , tapi oleh sebab membe yang banyak beri tunjuk ajar , aku enjoy kerja kat situ .



kat situ aku banyak blajar . aku BEKERJA pun aku banyak belajar . now , baru aku tau susahnya orang cari duit . selamani aku tadah tangan and tahu mintak je dengan mak aku . now , baru aku tahu laahh susah nya cari duit . kat situ aku ramai kawan . diorang suma baik baik . banyak pengalaman aku dapat , customer yang cerewet dengan tak cerewet . apa yang paling penting , kita mestilah melayan customer dengan baik :))

kat situ aku enjoy , peduli apa kalau customer tu cerewet , kita sebagai waitress tetap kena bagi layanan yang baik . hehe . kat situ aku kawan dengan faiz and danial . aku dengan dua orang ni selalu jugak lah kena marah dengan supevisor kami iatu mama ema . kitorang kena marah sebab selalu sangat bergurau . celet celet margerin di muka , masukkan air batu dalam baju . ini semua menjadi hobi aku bekerja di situ . sampai basah blakang baju orang tu . hehe . aku ni tangan puaka sikitt kott . selain tu , aku rapat juga dengan seorang akak ni . nama dia memey . bukan memey suhaiza tapi memey je . dia cantik . serious dan dia happening and aku sumpah rindu dia . dia dah balik sabah . bilalah lagi aku dapt jumpa dia kan . emmmm :(( . dia ni rapat dengan aku jugak , kitorang selalu share everything . banyak rahsia dia aku tau dan rahsia aku dia pun tau . dia cute . serious ngek :)
cerita balik pasal kerja , aku start kerja pukul 12 tgahhari dan balik 9 malam . menunggu dan menceceh dengan membe lagi , kira kira 10 malam aku balik. setiap balik , aku boleh order makanan . ape lagi , aku suke makan nasi goreng kampung , hari hari aku makan makanan tu . bak kata akak aku , muka aku dah macam muka nasi goreng kampung dahh . HAHA .

okay . memey. now sekarang dia dah balik sabah dengan suami dia aiman . HAHA . dia dah berpunya , dah ada anak yang comel bernama danial nizam kalau tak silap aku . anak dia berumur 6 bulan . memang cute , aku selalu menyibuk kalau dia tengah 3g dengan mak dia . hehe . nanti aku akan mencelah kan muka aku and menjerit jerit nak tgk baby . sumpah macam budak kecik kadang kadang . hehehe.

selalu waktu rehat , aku,faiz and denial rehat dekat hostel . kitorang suka menyibuk kat hostel and buat bilik memey macam bilik kitorang . baring dengan terkangkang . haha . pe nak jadi kalau aku macam tu . korang caya tak ? sungguhnya korang percayalah , sifat keganasan aku ni kadangkala tidak boleh dibendung dan semakin mebuak buak . sampai pukul 7 kitorang habis rehat .


  
ni aku ,faiz dan danial baru balik keje . penat ouhh . masing masing alim je pakai songkok . masa ni penat gile . kat restoran ramai orgg.


di pendekkan cerita . aku kerja kat situ  1 bulan .aku berhenti bukan sebab tak seronok kerja kat situ . tapi aku nak habiskan english class aku yang tertangguh . so aku berhenti lah . memang sedih wey masa aku last kerja . maybe sebb aku dah ramai membe kat situ . semua aku rapat , memang happening . last aku kerja situ , memey pun last kerja situ . so dorang rancang nak sambut memey ngan aiman yang nak balik sabah . dorang rancang nak pergi redbox kat plangi . masa dan tarikh sudah di tetapkan . so aku pergilah ikut memey dengan dorang :)

  


aku dah malas nak taip . tetiba tak de mood . btw , aku rindu dorang sgtt :( 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, January 30, 2010

twinkle away

Assalammualaikum :)







ini lagu kegemaran aku buat masa ini . suka laa . lagu dia bagi aku comel jugak lah . haha . sangat comel . aku dah lama jugak lah tak updated blog . so busy ohhh! busy kerja . aku balik kerja mandi and tengok tv . aku sejak menjak kerja ini terasa macam kena imsomnia . haha . tak boleh melelapkan mata . pukul 3 pagi baru boleh tido kott . pastu bangun siap2 plak pegi kerja . jgn ckp ah , jujur aku cakap nihh. aku bangun memang siang . heheheheh . aku nak ubah nak ubah . tapi nanti lah eh ? hehehehe . oh lupa . diam tak diam , esok dah masuk 1 bulan aku kerja . aku kerja apa ? jgn tanya lahhh . aku malu nak jawab . ;p . nanti aku cita eh aku kerja apa :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, January 26, 2010

my BEST BEST FRIEND . i love her . sorry for everything


dye bestie aku yang tersayang . okay . first of all . aku senang sgt berkwn dengan dye . pertama sekali sebab perangai dan sifat dye . dye tak sombong , dye tak pemarah dan dye baik dengan sesape sahaja . wlupun org tu kadangkala menyakiti hati dye depan depan . tapi dye sabar je . di sini aku nak berterima kasih pada dye sebb dye menjadi bestie aku sejak dari f0rm 2 . Mase form 1 aku kenal dye , tapi agak ah . aku takut ah nak dekat dengan dye . dye penolong kelas biru 3 . takut ah nak kawan dengan dye . masa form 1 , aku mengalami masalah confodent sikit ah . hehe . ermmm . aku tak tau ah nape , tapi aku tahu aku banyak kecik kan hati dye . tapi dye sabar . sebb dye tak macam orgg lain , dye memang penyabar . kalau dye kecik hati dengan aku pun , aku tak taukan ? erm . btw , aku janji dengan diri aku yang aku tetap kawan dengan dye dan hubungan sahabat kitorang tak kan putus .


"btw yana . meera minta maaf kalau meera kecik kan hati yana . tapi meera tau yang yana kecik hati sebb meera lebihkan si "tuuuuuuuuuuuuuutttttttt" tu daripada yana . maafkan meera . yana je bestie meera k ? kita bestie sampai bila bila . sorry syggg :("

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez