Sunday, January 25, 2009

anak makcik ? HAHA .

Posted by Ameera Shamsudin at 5:22 AM
hari khamis , awal2 dah math . ish , aku class math dapat cikgu zuraidah . sumpah garang gilaa dokk , aku sampai takutt nak pegii class dia . perut aku ni kecut bila dengar dia start bersuara . aku dahla meja yang depan sekali . waktu kelas dia , aku focus gila . tak penah selama niyy aku focus kat class . nak alihkan mata niyy pun takut tauu . bile habis class math , aku pun kuar la , sudah kebiasaannya , teteh akan menemani aku memakai kasut . haha . aku niyy dah la sloww . turtle kawan aku plak tuuhh , haih2 , jangan nak cakap laa , die tu sepantas kilat . sekelip mata je , kelibat dia ta nampak . sampai kat kelas n letak buku bawah meja , aku pun nak blah . pastu kelass monitor suruh letak botol air bawah meja . adooii !! dalam hati akuu ::

memadar ar !!! botol air pun nak suruh letak bawah meja !! kalau buku tu tak pe ar !!
yang si dorang niyy , buku pun pemalas nak letak bawah meja , nak suruh botol air .
aku pun dah membebel kat kelas macam bontot ayam .

tapi dalam hati jelar , tak de masa aku nak terjerit-jerit kat dorang . aku pun turun ar nak pegi ke kantin . kami 7 sekawan termasuk aku ;;

syah
deyja
teteh
turtle
dzul
nudd
kekabuu (aku)


pun beramai-ramai membuat rombongan nak pegi ke cafe . sampai ke cafe , haih yang paling aku MENYAMPAH bile nak makan . kalu korgg nak tau , aku niiy memang ske makann . tapi bayangkanlah , cafe kat sculaa aku tuu , lauk papeje . dahla masak 2kali(ada orang la yang inform kan kat akuuwh) . tapi aku rase ade kebenarannya , sebb mase tu aku makan nugget , nugget die masam ! bukan aku sorang je yang ckpp mcm tu tauuu . tolong lah makcik , saya merayu supaya menjaga kebersihan ;;

aku pun mencapai mangkuk mee rebus(dah memang mee rebus je yang ade) . paling part aku benciii , makcik tu ske simpan suduu . dia takut sudu dia hilang . haha

"perhatian ye MAKCIK, saye tak batak sgtt nak amek sudu MAKCIK tuhh yee ! at least , bglah kitorang pinjam ! takkan nak makan mee pakai tgnn plakkk !! lain laaa meee laksa !!"

mak cikk tu pun bg aku sudu . apalagi , aku pun geram laa . aku amek laaa kuah mee rebus banyak2 . memang berendam laa aku punye pinggan tuhh . makcik tu pun SOUND aku sewenang2nya . dia bley cakap ,

mak cik ;; jangan amek kuah banyak2 , nanti tak habis .

aku mals laa nak sound dia balik kann , sebb kes tahun lepas . dia sound aku sebb amek sambal cili pade banyak-banyak , n then aku sound laa dia . aku cakap ;;

aku yang agak kuang aja menjawabb :: biarlah ! bukan saya ta bayar pun , saya bayar kan ? ske ati saya laa nak amek banyak mane !

mak cik :: kurang ajar kau eh !
aku ;; whatEVER!

lepas insiden tuhh , seminggu lepas aku dimasukkan wad sebb APPENDIXX . huhu . kat specialist johor bahru .
two weeks aku tak pegi skolaaa .



wah .. niyy memang terkena sumpahan mak cik café laa niyy .
maaf kan saye ea mak cikk 

continue yang pasal mee rebus td ;;

aku pun tak sound pape laa kan n terus blah . “aku just ckp , sy habis makckkk “

aku pun makan . sambil makan tu , borak2 la kan dengan kawankawan aku tuhh .
pastu datanglah seorang pompuan yang agak suke berlagak HOWT . ouh please !
pas makan tuhh , waaa ! kuah tuu aku tak habis . dengan BANGGANYA , aku buang laa ke sink n masuk anta pinggan .

aku ;; makcikk , tengok kuah saya dah HABIS ,.

Mak cik ;; BAGUSLAH , macam itu ANAK MAKCIKK !!!

Aku dan DZUL ;; hahahahaha

0 comments on "anak makcik ? HAHA ."

Sunday, January 25, 2009

anak makcik ? HAHA .

hari khamis , awal2 dah math . ish , aku class math dapat cikgu zuraidah . sumpah garang gilaa dokk , aku sampai takutt nak pegii class dia . perut aku ni kecut bila dengar dia start bersuara . aku dahla meja yang depan sekali . waktu kelas dia , aku focus gila . tak penah selama niyy aku focus kat class . nak alihkan mata niyy pun takut tauu . bile habis class math , aku pun kuar la , sudah kebiasaannya , teteh akan menemani aku memakai kasut . haha . aku niyy dah la sloww . turtle kawan aku plak tuuhh , haih2 , jangan nak cakap laa , die tu sepantas kilat . sekelip mata je , kelibat dia ta nampak . sampai kat kelas n letak buku bawah meja , aku pun nak blah . pastu kelass monitor suruh letak botol air bawah meja . adooii !! dalam hati akuu ::

memadar ar !!! botol air pun nak suruh letak bawah meja !! kalau buku tu tak pe ar !!
yang si dorang niyy , buku pun pemalas nak letak bawah meja , nak suruh botol air .
aku pun dah membebel kat kelas macam bontot ayam .

tapi dalam hati jelar , tak de masa aku nak terjerit-jerit kat dorang . aku pun turun ar nak pegi ke kantin . kami 7 sekawan termasuk aku ;;

syah
deyja
teteh
turtle
dzul
nudd
kekabuu (aku)


pun beramai-ramai membuat rombongan nak pegi ke cafe . sampai ke cafe , haih yang paling aku MENYAMPAH bile nak makan . kalu korgg nak tau , aku niiy memang ske makann . tapi bayangkanlah , cafe kat sculaa aku tuu , lauk papeje . dahla masak 2kali(ada orang la yang inform kan kat akuuwh) . tapi aku rase ade kebenarannya , sebb mase tu aku makan nugget , nugget die masam ! bukan aku sorang je yang ckpp mcm tu tauuu . tolong lah makcik , saya merayu supaya menjaga kebersihan ;;

aku pun mencapai mangkuk mee rebus(dah memang mee rebus je yang ade) . paling part aku benciii , makcik tu ske simpan suduu . dia takut sudu dia hilang . haha

"perhatian ye MAKCIK, saye tak batak sgtt nak amek sudu MAKCIK tuhh yee ! at least , bglah kitorang pinjam ! takkan nak makan mee pakai tgnn plakkk !! lain laaa meee laksa !!"

mak cikk tu pun bg aku sudu . apalagi , aku pun geram laa . aku amek laaa kuah mee rebus banyak2 . memang berendam laa aku punye pinggan tuhh . makcik tu pun SOUND aku sewenang2nya . dia bley cakap ,

mak cik ;; jangan amek kuah banyak2 , nanti tak habis .

aku mals laa nak sound dia balik kann , sebb kes tahun lepas . dia sound aku sebb amek sambal cili pade banyak-banyak , n then aku sound laa dia . aku cakap ;;

aku yang agak kuang aja menjawabb :: biarlah ! bukan saya ta bayar pun , saya bayar kan ? ske ati saya laa nak amek banyak mane !

mak cik :: kurang ajar kau eh !
aku ;; whatEVER!

lepas insiden tuhh , seminggu lepas aku dimasukkan wad sebb APPENDIXX . huhu . kat specialist johor bahru .
two weeks aku tak pegi skolaaa .



wah .. niyy memang terkena sumpahan mak cik café laa niyy .
maaf kan saye ea mak cikk 

continue yang pasal mee rebus td ;;

aku pun tak sound pape laa kan n terus blah . “aku just ckp , sy habis makckkk “

aku pun makan . sambil makan tu , borak2 la kan dengan kawankawan aku tuhh .
pastu datanglah seorang pompuan yang agak suke berlagak HOWT . ouh please !
pas makan tuhh , waaa ! kuah tuu aku tak habis . dengan BANGGANYA , aku buang laa ke sink n masuk anta pinggan .

aku ;; makcikk , tengok kuah saya dah HABIS ,.

Mak cik ;; BAGUSLAH , macam itu ANAK MAKCIKK !!!

Aku dan DZUL ;; hahahahaha

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez