Thursday, January 29, 2009

hope my dreams come true ;)

Posted by Ameera Shamsudin at 1:19 AM


inilah university thames valley . aku b'harap agar aku dapat menjadi pelajar disini suatu hari nanti :)





aku memang berangan angan lah kan nak menjadi chef . aku doa sgtt ye akan menjadi kenyataan di suatu hari nanti . aku nak jadii executive chef laa dear . pray for me yaa . aku memang dari kecil memang nak jadi chef , aku mohon azizah tech dengan jurusan catering course coz aku minat masakk . tatau la nape ye , tapi aku ta ske makan aku masak ? macamane tu ? :).HAHA . SPM'O9 ni aku tak berani nak target apa2 , memang laa ade , tapi aku mestii cuba yang terbaikk . tunggu jelaa nntyy .

0 comments on "hope my dreams come true ;)"

Thursday, January 29, 2009

hope my dreams come true ;)



inilah university thames valley . aku b'harap agar aku dapat menjadi pelajar disini suatu hari nanti :)





aku memang berangan angan lah kan nak menjadi chef . aku doa sgtt ye akan menjadi kenyataan di suatu hari nanti . aku nak jadii executive chef laa dear . pray for me yaa . aku memang dari kecil memang nak jadi chef , aku mohon azizah tech dengan jurusan catering course coz aku minat masakk . tatau la nape ye , tapi aku ta ske makan aku masak ? macamane tu ? :).HAHA . SPM'O9 ni aku tak berani nak target apa2 , memang laa ade , tapi aku mestii cuba yang terbaikk . tunggu jelaa nntyy .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez