Saturday, January 24, 2009

tak pegi sculaaaaa . haha

Posted by Ameera Shamsudin at 6:09 PM
waa . lame gile aku ta update blog niiy . nilah jadinye bile kemalsan aku da sampai tahap raja . Nak online mcamane , kalu internet kat umah aku telah ditarik oleh mak aku . heyy , atas gara-gara tak studyy , aku oline kat umah sis aku kat impian emas jaybee . akak aku masa hari ahad tu bagi aku pinjam laptop die , waa , syok hbiss . mase balik dari rumah akak aku , aku pun online laa , dengan belum solaatt lagi , aku dengar ada orang naik tangga , aku ingat sape je , rupe2 nya mama aku ,..

mama :: meera!!!! solatt!!!!
aku yang baik * : ouh , okay2,nak solat niyy .

selesai je solat , aku terus laa online sampai 1.oo pagi , haha . besh siott . dah lame gile aku tak gian mcm niiyy , pastu aku terasa lah nak pegi tandas , mase aku bukak pintu bilik , sumpah gila aku terkejut tahap gile bapak . rupa2nya mama aku ngendap aku . yelah , act aku tipuu die yang kate nak tdow tapi rupe nye aku online . mama aku pun apelagi terus memara n suwoh aku tdow sebb esok nak pegi skola .



KEESOKAN HARINYA :::


aku bagun lambat pukul 7.30 n tak pegi skola . tapi mama aku tak marah , sebb dia yang tak kejut aku . hahaha

p/s :: lainkali online laa lame2 kalu terasa esok malas nak pegi skola . haha .

0 comments on "tak pegi sculaaaaa . haha"

Saturday, January 24, 2009

tak pegi sculaaaaa . haha

waa . lame gile aku ta update blog niiy . nilah jadinye bile kemalsan aku da sampai tahap raja . Nak online mcamane , kalu internet kat umah aku telah ditarik oleh mak aku . heyy , atas gara-gara tak studyy , aku oline kat umah sis aku kat impian emas jaybee . akak aku masa hari ahad tu bagi aku pinjam laptop die , waa , syok hbiss . mase balik dari rumah akak aku , aku pun online laa , dengan belum solaatt lagi , aku dengar ada orang naik tangga , aku ingat sape je , rupe2 nya mama aku ,..

mama :: meera!!!! solatt!!!!
aku yang baik * : ouh , okay2,nak solat niyy .

selesai je solat , aku terus laa online sampai 1.oo pagi , haha . besh siott . dah lame gile aku tak gian mcm niiyy , pastu aku terasa lah nak pegi tandas , mase aku bukak pintu bilik , sumpah gila aku terkejut tahap gile bapak . rupa2nya mama aku ngendap aku . yelah , act aku tipuu die yang kate nak tdow tapi rupe nye aku online . mama aku pun apelagi terus memara n suwoh aku tdow sebb esok nak pegi skola .



KEESOKAN HARINYA :::


aku bagun lambat pukul 7.30 n tak pegi skola . tapi mama aku tak marah , sebb dia yang tak kejut aku . hahaha

p/s :: lainkali online laa lame2 kalu terasa esok malas nak pegi skola . haha .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez