Wednesday, September 16, 2009

beberapa perkara yang AKU TAK AKAN BUAT !

Posted by Ameera Shamsudin at 5:41 AM
Disini ada beberapa perkara yang aku tak kan buat . dan ni betul betul prinsip aku sampai mati :)

1) Aku tak kan bunuh ibu bapa aku . walaupun aku di bagi berjuta juta punn , aku tak kan bunuhh dorangg .

2) Aku tak kan bunuh orang !

3) Aku tak kan buat seseorang tu menderita . contohnya :: aku suka kat mamat ni , tapi mamat tu suka kat perempuan lain , dan aku anta bomoh suruh kill perempuan tu or buat perempuan tu menderita. subhanaALLAH . minta di jauh kan dengan nama ALLAH.

4)Aku tak kan rampas suami orang . ini lagi satu , aku minta sangat dijauhkan dari jatuh hati dengan laki orang suatu hari nanti .

5)Aku tak kan bersubahat dgn pengkhianat untuk memusnah kan MALAYSIA





yang lain akan aku fikirkan okay . aku nak keluar ni . bye bye kawan kawan ku sygg :)















okay . nak sambung balik , setelah semalam aku keluar dan sempat membuat beberapa perkara lagi . aha . :)





ASKUM W.B.T , meh sambung balik pasal beberapa perkara itu ya ;

6)Aku tak kan jadi mak ayam . alaa , perempuan yang bela ramai anak yam tuhh .
7)Aku tak kan minum arak . melainkan ade someone yang cuba cuba bg aku minum tanpa aku sedari aje laa . minta minta di jauhkan :)
8) aku takkan letak ibu bapa aku kat rumah orang tua . aku akan bela mereka walaumacamane keadaan sekalipunn .

0 comments on "beberapa perkara yang AKU TAK AKAN BUAT !"

Wednesday, September 16, 2009

beberapa perkara yang AKU TAK AKAN BUAT !

Disini ada beberapa perkara yang aku tak kan buat . dan ni betul betul prinsip aku sampai mati :)

1) Aku tak kan bunuh ibu bapa aku . walaupun aku di bagi berjuta juta punn , aku tak kan bunuhh dorangg .

2) Aku tak kan bunuh orang !

3) Aku tak kan buat seseorang tu menderita . contohnya :: aku suka kat mamat ni , tapi mamat tu suka kat perempuan lain , dan aku anta bomoh suruh kill perempuan tu or buat perempuan tu menderita. subhanaALLAH . minta di jauh kan dengan nama ALLAH.

4)Aku tak kan rampas suami orang . ini lagi satu , aku minta sangat dijauhkan dari jatuh hati dengan laki orang suatu hari nanti .

5)Aku tak kan bersubahat dgn pengkhianat untuk memusnah kan MALAYSIA





yang lain akan aku fikirkan okay . aku nak keluar ni . bye bye kawan kawan ku sygg :)















okay . nak sambung balik , setelah semalam aku keluar dan sempat membuat beberapa perkara lagi . aha . :)





ASKUM W.B.T , meh sambung balik pasal beberapa perkara itu ya ;

6)Aku tak kan jadi mak ayam . alaa , perempuan yang bela ramai anak yam tuhh .
7)Aku tak kan minum arak . melainkan ade someone yang cuba cuba bg aku minum tanpa aku sedari aje laa . minta minta di jauhkan :)
8) aku takkan letak ibu bapa aku kat rumah orang tua . aku akan bela mereka walaumacamane keadaan sekalipunn .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez