Sunday, September 13, 2009

yayy ! i cant waitt :DD

Posted by Ameera Shamsudin at 7:21 PM
Dada tetibe cam berdebar debar , cam suka sangat . cam rasa ghairah sangat . cam rasa tak sabar . Cam rasa nak lompat suka suka . Cam rasa nak ketawa kuat kuat . HAHA . itu semua sindrom yang berlaku kat aku sekarang ni . TERTANYE TANYE la weyhh pahal aku macam ni . act , aku tak sabar nak...grrr... eh kau ni meera . nak berahsia rahsia plak . HAHA . aku tak sabar nak raya doehh . yeah . hai selamat hari raya , aidilfitri mulia , ampun maaf dipinta ,..bla bla bla sumpah tak sabar sangat . aku tak sabar bukan pasal aku nak mengedik pakai baju baru ke ape , pakai eyeliner yang baru aku beli tu ke . ouh tak2..sume salah . Aku tak sabar nak macam ketupat , rendang , serunding ,sambal kacang . mak oii , basah tekak ni . tak sabar tak sabar . Nafsu makan aku dah memanggil . WOW . sape nak tau , kalau raya , satu hari tu aku makan ketupat and sekutu dye tu dekat 10 kali . haha . Bak kata kawan aku PERUT BUAYA . ni bukan pasal kisah perut buaya ke apa . ini pasal kisah aku yang PENCINTA MAKANAN . hee . :)





pehhh . tak sabar tak sabar . makan biskut raya lagi .sedap tu weyh . raya ni malangnya tak boleh la aku nak terlalu OVER nak enjoy . SPM dah nak dekat .so, bawa2 lah kau bertaubat ehh ameera . Cam tak sedar diri je aku ni . cam gitu laa :p
raya ni aku nak datang rumah korang . text kat aku no address korang ! cepat cepat ! hahaha . ehh ehh . aku tetibe cam nak nyanyi lagu raya :) jap eh jap ehh ;p




Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Elina:
Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
Suasana hari raya walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri

Anuar Zain & Elina:
Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri



okay . meh nyanyi ramai :)

0 comments on "yayy ! i cant waitt :DD"

Sunday, September 13, 2009

yayy ! i cant waitt :DD

Dada tetibe cam berdebar debar , cam suka sangat . cam rasa ghairah sangat . cam rasa tak sabar . Cam rasa nak lompat suka suka . Cam rasa nak ketawa kuat kuat . HAHA . itu semua sindrom yang berlaku kat aku sekarang ni . TERTANYE TANYE la weyhh pahal aku macam ni . act , aku tak sabar nak...grrr... eh kau ni meera . nak berahsia rahsia plak . HAHA . aku tak sabar nak raya doehh . yeah . hai selamat hari raya , aidilfitri mulia , ampun maaf dipinta ,..bla bla bla sumpah tak sabar sangat . aku tak sabar bukan pasal aku nak mengedik pakai baju baru ke ape , pakai eyeliner yang baru aku beli tu ke . ouh tak2..sume salah . Aku tak sabar nak macam ketupat , rendang , serunding ,sambal kacang . mak oii , basah tekak ni . tak sabar tak sabar . Nafsu makan aku dah memanggil . WOW . sape nak tau , kalau raya , satu hari tu aku makan ketupat and sekutu dye tu dekat 10 kali . haha . Bak kata kawan aku PERUT BUAYA . ni bukan pasal kisah perut buaya ke apa . ini pasal kisah aku yang PENCINTA MAKANAN . hee . :)





pehhh . tak sabar tak sabar . makan biskut raya lagi .sedap tu weyh . raya ni malangnya tak boleh la aku nak terlalu OVER nak enjoy . SPM dah nak dekat .so, bawa2 lah kau bertaubat ehh ameera . Cam tak sedar diri je aku ni . cam gitu laa :p
raya ni aku nak datang rumah korang . text kat aku no address korang ! cepat cepat ! hahaha . ehh ehh . aku tetibe cam nak nyanyi lagu raya :) jap eh jap ehh ;p




Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Elina:
Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
Suasana hari raya walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri

Anuar Zain & Elina:
Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri



okay . meh nyanyi ramai :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez