Tuesday, September 15, 2009

terasa bahagia la plak

Posted by Ameera Shamsudin at 5:07 AM
hari ni agak macam blur and muka busuk sikit pergi sekolah . HAHA . semalam aku tak pergi sekolah and duduk kat rumah like suri rumah sepenuhh masa jaga anak anak . hari ni aku dapat paper sains kertas 1 . wow . result aku! im so impressed . haa . malas nak cite , tapi yang penting aku kena more double effort . Aku sumpah rasa cam nak nangis tadi . Masa sains , cekgu rahimah bley bg lak sedikit motivation . betul betul wat aku berdebar debar weyh , mane tak nya . SPM ngek . okay , Raya punn nak dekat , puasa punn tinggal beberapa hari . banyak betul aku ade temujanji kat luar . but , aku betul betul pokai puasa ni . di sini aku dapat pengajaran , "sedikit sedikit ,lama lama jadi bukit " maksudnya di dalam kamus ialah...grrr...grrrr.... okayh . korang boley carik sendiri kan kan ? tengokla , kalau ada duit . aku keluarlah . kalau tak de , sory lah eh kawan kawan ku . cerita pasal my bestie si turtle , dye potong rambut dye pendek and cantekkan . sumpah comel dohh ! tak tipuuu .



kan aku daa cakap . comel kan kan . like amoi gitu :)



tadi pegi sekolah cam bosan giler . cam tak de benda nak wat . cam mood aku busuk busuk jew . masa last period , class aku pergi library and buwat latihan sikit . After tu kitorang lepak belakang library , sambil dengar mp4 and baring kat library seperti anak anak terbiar . best dokk dok belakang tu , sambil berONLINE . haha . cam rasa relax and release tension dengan members . sumpah rasa mood bahagia (^_^)


aku duduk dekat belakang tu dengan kawanku sharil,belon,turtle,abu and khai . kitorang berbual bual sambil dengan selamba bercerita nak ANAK berapa lagi . and aku jawab nak anak 4 orang .HAHA . phew . sumpah gatal an . belum habis spm dah fikir pasal ank pulakk :P



sekarang , kami berada di library sekolah . yah , kami memang sentiasa membawa handpone ke sekolah :(




kami memang bahagia , apabila berkongsi bantal sesama

EH EH , tudung aku di tiup angin la . waa



























(^_^)

senyuman itu suatu sedekah :)





nampak bahagia and mesti aku akan rindui kawan kawan sengal aku ni after aku habis sekalah . :(



Balik je sekolah , petang tu aku ikut mum aku pegy bazar ramadhan .dalam kereta , aku sempat wat sign pic for aku . nak tengok tak ? jap ehh ngek..



Nama ku tercatat di kaki busuk ku :)


HAHA .. aku pun sempat lagi au wat sign pic for orang tersayang .. my pokcik ,





okay , muke cam control ayu sikit . tapi okay laa tu :P

0 comments on "terasa bahagia la plak"

Tuesday, September 15, 2009

terasa bahagia la plak

hari ni agak macam blur and muka busuk sikit pergi sekolah . HAHA . semalam aku tak pergi sekolah and duduk kat rumah like suri rumah sepenuhh masa jaga anak anak . hari ni aku dapat paper sains kertas 1 . wow . result aku! im so impressed . haa . malas nak cite , tapi yang penting aku kena more double effort . Aku sumpah rasa cam nak nangis tadi . Masa sains , cekgu rahimah bley bg lak sedikit motivation . betul betul wat aku berdebar debar weyh , mane tak nya . SPM ngek . okay , Raya punn nak dekat , puasa punn tinggal beberapa hari . banyak betul aku ade temujanji kat luar . but , aku betul betul pokai puasa ni . di sini aku dapat pengajaran , "sedikit sedikit ,lama lama jadi bukit " maksudnya di dalam kamus ialah...grrr...grrrr.... okayh . korang boley carik sendiri kan kan ? tengokla , kalau ada duit . aku keluarlah . kalau tak de , sory lah eh kawan kawan ku . cerita pasal my bestie si turtle , dye potong rambut dye pendek and cantekkan . sumpah comel dohh ! tak tipuuu .



kan aku daa cakap . comel kan kan . like amoi gitu :)



tadi pegi sekolah cam bosan giler . cam tak de benda nak wat . cam mood aku busuk busuk jew . masa last period , class aku pergi library and buwat latihan sikit . After tu kitorang lepak belakang library , sambil dengar mp4 and baring kat library seperti anak anak terbiar . best dokk dok belakang tu , sambil berONLINE . haha . cam rasa relax and release tension dengan members . sumpah rasa mood bahagia (^_^)


aku duduk dekat belakang tu dengan kawanku sharil,belon,turtle,abu and khai . kitorang berbual bual sambil dengan selamba bercerita nak ANAK berapa lagi . and aku jawab nak anak 4 orang .HAHA . phew . sumpah gatal an . belum habis spm dah fikir pasal ank pulakk :P



sekarang , kami berada di library sekolah . yah , kami memang sentiasa membawa handpone ke sekolah :(




kami memang bahagia , apabila berkongsi bantal sesama

EH EH , tudung aku di tiup angin la . waa



























(^_^)

senyuman itu suatu sedekah :)





nampak bahagia and mesti aku akan rindui kawan kawan sengal aku ni after aku habis sekalah . :(



Balik je sekolah , petang tu aku ikut mum aku pegy bazar ramadhan .dalam kereta , aku sempat wat sign pic for aku . nak tengok tak ? jap ehh ngek..



Nama ku tercatat di kaki busuk ku :)


HAHA .. aku pun sempat lagi au wat sign pic for orang tersayang .. my pokcik ,





okay , muke cam control ayu sikit . tapi okay laa tu :P

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez