Thursday, September 17, 2009

berbuka puasa di kotaraya

Posted by Ameera Shamsudin at 9:25 PM
mula entry dengan gambar si comel ini ;




okay . si comel ini bernama qaseh . semalam aku pergi berbuka bersama kawan aku . mula mula kitorang plan nak pergi beramai , and bila aku confirm kan balik . aku dengan benzo je pegi . grr . geram geram and sangat geram . tapi kira okayla aku pegi dengan abang benzo , sebab dia boleh layan kepala aku . aku geram ke city square dalam pukul 3 lebeh . aku tunggu dia dekat depan mc D mat berabad lah jugak , and kitorang jalan jalan cuci mata ,.. sampai pukul 6 lebey aku dengan dia pergi kotaraya ambil meja awal awal .




kadangkala berbraces hodoh bagi ku .


masa tengah tunggu waktu berbuka . si myza and aten menelefon aku . dorang bertanya aku kat mane . aku dengan benzo duduk di meja yang hanya 4 kerusi . tapi mengikut kata myza yang ada lagi 5 orang . mak ai , apelagi , aku dengan benzo carilah meja yang banyak kerusi . after buka , kitorang pergi cs cause my fren nak shopping .



aku dengan benzo otw nak pergi city square :)


okay , ini beberapa gamba my fwen :)




okay , ini gamba myza . eh eh , mane plak si aten ..


oh , disini aten bersama couple dia fahmi yang dipanggil kapten boley . SUKA SUKA hati plak . HAHA.







------------------------------------------------------------------------







aku dengan benzo . kurangajar . mentang mentang aku pendek . grrr



-----------------------------------------------------------------



aku sebenarnya tengah tak ada mood sekarang . inilah jadinya apa bila aku berblogging ketika mood aku hilang . apa ntah aku tulis just macam mengarut . grrrr . ntahlah , dari semalam aku tak ada mood . maybe panat kot . k lah , ..














hari ni :: berbuka puasa di hotel new york dengan ajimm . my frenn .









bye bye bye . NOT IN THE MOOD .

0 comments on "berbuka puasa di kotaraya"

Thursday, September 17, 2009

berbuka puasa di kotaraya

mula entry dengan gambar si comel ini ;




okay . si comel ini bernama qaseh . semalam aku pergi berbuka bersama kawan aku . mula mula kitorang plan nak pergi beramai , and bila aku confirm kan balik . aku dengan benzo je pegi . grr . geram geram and sangat geram . tapi kira okayla aku pegi dengan abang benzo , sebab dia boleh layan kepala aku . aku geram ke city square dalam pukul 3 lebeh . aku tunggu dia dekat depan mc D mat berabad lah jugak , and kitorang jalan jalan cuci mata ,.. sampai pukul 6 lebey aku dengan dia pergi kotaraya ambil meja awal awal .




kadangkala berbraces hodoh bagi ku .


masa tengah tunggu waktu berbuka . si myza and aten menelefon aku . dorang bertanya aku kat mane . aku dengan benzo duduk di meja yang hanya 4 kerusi . tapi mengikut kata myza yang ada lagi 5 orang . mak ai , apelagi , aku dengan benzo carilah meja yang banyak kerusi . after buka , kitorang pergi cs cause my fren nak shopping .



aku dengan benzo otw nak pergi city square :)


okay , ini beberapa gamba my fwen :)




okay , ini gamba myza . eh eh , mane plak si aten ..


oh , disini aten bersama couple dia fahmi yang dipanggil kapten boley . SUKA SUKA hati plak . HAHA.







------------------------------------------------------------------------







aku dengan benzo . kurangajar . mentang mentang aku pendek . grrr



-----------------------------------------------------------------



aku sebenarnya tengah tak ada mood sekarang . inilah jadinya apa bila aku berblogging ketika mood aku hilang . apa ntah aku tulis just macam mengarut . grrrr . ntahlah , dari semalam aku tak ada mood . maybe panat kot . k lah , ..














hari ni :: berbuka puasa di hotel new york dengan ajimm . my frenn .









bye bye bye . NOT IN THE MOOD .

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez