Wednesday, September 16, 2009

jalan jalan

Posted by Ameera Shamsudin at 5:18 AM
tadi ikut my mum pegi jusco nak cari baju . agak bosan la . nak tau tak kenapa ? semua baju aku cuba semua agak besar untuk aku . kalau menempel kat badan aku baju tu , memang nampak tak cantik la . so , aku nak upload beberapa gambar gadis gatal di fitting room ;;




senyum senyum , gadis gatal ini konon konon ayu .






eh eh , gambar gadis gatal ni lagi :)



okay . gadis gatal ini memang tanpa segan silu menangkap gambar dengan baju itu . :)




nyum nyum . terasa mengidam ini . esok aku nak makan ni kat danga . HAHA



esok aku dengan membe akan pergi berbuka kat danga . aku pergi dengan abang benzo , aku tatau la yang kawan aku ajak sape kan . tapi yang confirm , dorang bawak boy masing masing . dan aku ? mane pergi nya boy aku ? kenapa aku bawak abg benzo ? dye boy aku ke ? TANYA laa aku cepat . dan jawapanya aku malu nak jumpe boy aku . HAHA . aku tak malu dengan abg benzo cause aku kenal dye dari darjah1 lagi . percayalah kawan , bahawa dengan sesungguhnya , aku kadang kadang , menjadi pemalu HAHA. gedikk la aku ni :))

0 comments on "jalan jalan"

Wednesday, September 16, 2009

jalan jalan

tadi ikut my mum pegi jusco nak cari baju . agak bosan la . nak tau tak kenapa ? semua baju aku cuba semua agak besar untuk aku . kalau menempel kat badan aku baju tu , memang nampak tak cantik la . so , aku nak upload beberapa gambar gadis gatal di fitting room ;;




senyum senyum , gadis gatal ini konon konon ayu .






eh eh , gambar gadis gatal ni lagi :)



okay . gadis gatal ini memang tanpa segan silu menangkap gambar dengan baju itu . :)




nyum nyum . terasa mengidam ini . esok aku nak makan ni kat danga . HAHA



esok aku dengan membe akan pergi berbuka kat danga . aku pergi dengan abang benzo , aku tatau la yang kawan aku ajak sape kan . tapi yang confirm , dorang bawak boy masing masing . dan aku ? mane pergi nya boy aku ? kenapa aku bawak abg benzo ? dye boy aku ke ? TANYA laa aku cepat . dan jawapanya aku malu nak jumpe boy aku . HAHA . aku tak malu dengan abg benzo cause aku kenal dye dari darjah1 lagi . percayalah kawan , bahawa dengan sesungguhnya , aku kadang kadang , menjadi pemalu HAHA. gedikk la aku ni :))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez