Sunday, September 13, 2009

gigi gigi ohh gigi .

Posted by Ameera Shamsudin at 6:47 PM

balik dari klinik gigi :)


semalam aku pergi ketatkan my gigi besi . appoinment dengan dentist pada pukul 11 pagi . datang je terus asuk bilik doctor . omaigod , her name is mazmin . dia sangat comell doo . aku tak tipu . walaupun dia macam da berumur , tapi dia comel . aku masuk je sampai tergamam tengok kecomelan dia tu . eh eh , aku ni nak cite pasal dia comel plak . haha . oraite . aku masuk la kan kat situ , pastu dia suruh baring and dia tengok gigi aku . aku agak happy la sebb dia tak ade comment pape pasal kebersihan gigi aku . confirm bersih la tu :DD . haa . pastu dia suruh aku nganga and dia ambil besi ape ntah and korek korek gigi aku . ouhh sakit . pastu dia kata aku nak choose calour ape for raya ni . aku cakap la PURPLE . but , malangnya purple habis and i choose la PINKY . just like euuww . aku suka pink , tapi kalau memadah gigi pun nak pink . aku tatau nak ckp ape . haa . dia buwat ape lagi ntah , aku punn tatau . lepas ketatkan , agak sakit laa . ouhh last month aku choose color turqoise and pink . :)

0 comments on "gigi gigi ohh gigi ."

Sunday, September 13, 2009

gigi gigi ohh gigi .


balik dari klinik gigi :)


semalam aku pergi ketatkan my gigi besi . appoinment dengan dentist pada pukul 11 pagi . datang je terus asuk bilik doctor . omaigod , her name is mazmin . dia sangat comell doo . aku tak tipu . walaupun dia macam da berumur , tapi dia comel . aku masuk je sampai tergamam tengok kecomelan dia tu . eh eh , aku ni nak cite pasal dia comel plak . haha . oraite . aku masuk la kan kat situ , pastu dia suruh baring and dia tengok gigi aku . aku agak happy la sebb dia tak ade comment pape pasal kebersihan gigi aku . confirm bersih la tu :DD . haa . pastu dia suruh aku nganga and dia ambil besi ape ntah and korek korek gigi aku . ouhh sakit . pastu dia kata aku nak choose calour ape for raya ni . aku cakap la PURPLE . but , malangnya purple habis and i choose la PINKY . just like euuww . aku suka pink , tapi kalau memadah gigi pun nak pink . aku tatau nak ckp ape . haa . dia buwat ape lagi ntah , aku punn tatau . lepas ketatkan , agak sakit laa . ouhh last month aku choose color turqoise and pink . :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

 

i really wish it Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez